Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 olan raporum Ankara Maliye tarafından %39'a düşürüldü. Ne yapabilirim?

bab

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bülent abi 2 ay önce vergi indirimi için başvuruda bulundum mersin devlet hastanesi heyeti yüzde 40 verdi bir hafta önce gelen sonuca göre ankara yüzde 39 za düşürmüş yardımcı olabilirmisiniz

Ankara nın kendi sağlık kurulu vardır ve oradaki doktorlar ne derse o geçerlidir... Raporunuzdaki orana dğl, rahatsızlıklarınızın durumuna göre karar verirler...

Tip 2 seker hastasiyim insulin kullanıyorum hiper tansiyonun var sol orta kulak zarim patlak hic duymuyor gozlerim 0.9 0.7 derece .sizce kaç olmasi giberekir dost empati

Arkadaşlar Ankarada düşürülen rapor oranları Heyete girdiğiniz hastaneden kaynaklıdır.Ankara daki heyet verilen oranların Tahlil ve sonuçlarını ve Heyette ki açıklamaları istiyor.Fakat Hastane sadece Raporu gönderiyor orda da Değerleri net bir şekilde yazmıyor o yüzden de değerler düşüyor.Ben bağlı bulunduğum kurum araçılığıyla başvurdum beni İl Merkeze göndediler heyete girdim.Heyet %60 verdi.Ankara gitti geldi.Beni Hakem heyet hastanesine yolladılar bende hakem hastanesine gittim ordan değerlerime baktılar % 76 verdiler %12 olan değeri de yazmamışlar normal şartlar da %79 olur.Raporum ankara gönderildi geldi.Sonuç olarak %75 olarak geldi.%60 oranını tanıdık araçılığla heyete girdim ve doktor ona göre yazmıştı.Fakat Hakem hastanesi direk raporlarıma bakarak Oranımı % 76 belirtti ( Kalp 50+30+30 İşitme %12 ) Fakat şunu söylüyeyim arkadaşlar doktor Oranları kendilerine göre yazıyorlar herkes farklı veriyor ben Oranlarımı inceledim.Rahatsızlıklarıma baktım.Bende Atriyal Fibrasyon (AF ) var Kalbimi durdurup yeniden çalıştırdılar olmadı.Ablasyon yapıldı Kalbin ritme sebeb olan damarları yaktılar olmadı.En son ICD takıldı.Fakat şikayetlerim devam ediyor fakat eskiye göre daha iyiyim.Bu duruma göre rapor oranım daha fazla çıkar ama doktorlar kendilerine göre bi değer yazıp geçiyorlar Doktor biraz zaman verse detaylı incelerse değerler yükseliyor Genel olarak.

Sol Kulak hiç Duymuyorsa % 12 veriliyor.Gözler için de Sana En az %32 verilmesi gerekir ki % 40 alabilesin Gözlerin değerini bilmiyorum benimde tek kulağım duymuyor verilen değer % 12 onun karşlığında en az % 32 de gözden almalısın ki % 40 oran olabilsin.

Bu karara itiraz ettiniz mi? Yeniden değerlendirilmesini isteyin

bülent abi ben mersin devlet hastanesinden yüzde 40 rapor aldım ankara yuzde 39 za düşürdü abi ne yapmam lazım bana bir yol gösterirmisin

Hani oranları düşürmüyorlardı.1 puanla yapılan bu zulüm nereye kadar iniallah halledersin kardeş.

Önce itiraz etmen lazım. Ettin mi?

Bir de, sakatlık oranı cetveli'ne göre verilen % 40 oranın doğru olduğunu teyit edebiliyor musun? Rapordaki tenı neydi?

Bülent abi söylediğin gibi mersin il saglik müdürlüğüne itiraz ettim tekrar heyete girdim bu seferde %34 verdiler simdi benim başvuru hakkim kalmadimi alto ay arayla ikinci başvuru hakim varmi.ilk başvuruyu mayis ayında yaptiydim

bülent abi devlet hastanesinin ilk verdiği rapor sonucum yüzde 40 itiraz ettim tekrar girdim bu seferde yüzde 34 şimdide hakem hastaneye git diyorlar böyle bir hakkım varmı abi

İl sağlık müdürlüğüne itirazda bulunmadın sanırım? Öyleyse, evet, il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz edebilirsin.

aynısı banada oldu %47 rapororumu %20 verdiler. il sağlık mud. itrirazım sonucu red kararı verdiler.6 ay sonra başka bir hastaneden %40 aldım.benm fikrimce surekli raporu olan kesinlikle rapor yenilemesin. biz yandık siz yanmayın dostlar

Üst Alt