Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%40 olan raporum iş kazası nedeniyle %60 oldu. Malulen emekli olabilir miyim?
arkadaşlar ben %44 sakatken iş yeind işkazası geçirdim ve sakatlıgım %60 oldu ben çoçuk felçi yani polio sekeli paraparazi hastasıyım acba malülen emekli olma şansım varmı bilgilerinize teşekkür ederim
yeni rapor aldım %60 verdiler ama ben onu başka iş için almıştım agırözürlü yazıyordu bakım hizmetinde kullandım malülen emeklilik için yenidenmi rapor almam lazım acaba
Sayın Ramo55 bir dahaki seferde aldığınız raporun fotokopileriniz çektirin ve aldığınız hastaneden "Aslı Gibidir" kaşesi talep edin.. Orijinalinden farkı kalmaz..
bende 2010 ait bir rapor var onu başka hastaneden aldım raporda poli sekelli paraparazi %60 agır özürlüdür evet yazıyor acba burapor benim malülen emekli başvurumda işime yararmı egitim ve araştırma hastanesinden aldım yani samsunun hakem hastanesinden saglık müdürlügü sevkli gitmiştim aslı bende duruyor raporun