Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 olan raporumu Maliye %33'e düşürdü. İtiraz ve sonrasındaki süreç..?

arap yaşar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar malıye bakanlıgı saglık kurul tarafından raporum % 40 olan raporumu % 33 e düşürmüştür irtizar hakkım bulunmakta itraz ettimde 50 gün ücinde bana cevap verilmesse ne yapmalıyım ve makkeme yol acılırmı bu konuda yardımcı olurmusunuz saygılarımla şimdiden teş

makmeye baş vura bilirsin hemen hiç vakit geçirmeden 30 gun diyorlar ama sana gelen zarfıda kaybetme bir dernek avukatı ile görüş veya başka avukatla hemen baş vur vergi indirim hakkını al devlet mahkeme kararı ile almamızı istiyor kendileri sorunu halletmiyor

Raporunuzda tanı kısmında yazanlar neler ve hangi oranlar verilmiş, paylaşabilir misiniz? Herşeyden önce tanı ve cetveldeki karşılıklarının uyumlu olması gerekir.

Bülent bey, arkadaş itiraz ettiğini belirtmiş ama yasal olarak itirazın ne şekilde hangi yöntemle nereye yapılması gerektiğinide belirtebilir misiniz? Bir ay içinde bana da cevap verilecek ve oran düşürümü olursa itiraz hakkımı mutlaka kullnacağım. Zira benim hastalığım ve cetveldeki karşılığı vergi indirimi açısından uyumlu bence:)

maliyeye itiraz:

Usulüne uygun olarak yetkili xxx hastanesinden alınmış %XX oranında işgücü kaybımın bulunduğunu gösteren raporum Kurum sağlık kurulu tarafından %XX'e düşürüldü ve sakatlık indiriminden yararlanamayacağım tarafıma bildirildi (xx tarih ve sayılı yazınız).
Konuyu düzenleyen yönetmeliğin İtiraz'ı düzenleyen maddesi gereğince bu işlemin yeniden değerlendirilmesini ve %XX raporumun onaylanarak X. dereceden sakatlık indirimi hakkımın tanınmasını arz ve talep ederim

Yine olumsuz cevap gelince, o cevaba kaşrılık dava açılacak...

Teşekkür ederim yanıtınız için.Bu itiraz dilekçesini hangi kanaldan göndermemiz daha doğru yöntem olur? Posta, noter veya email..

Eğer elden teslim etmek mümkün değilse, iadeli taahütlü posta ile göndermek lazım

vergi indirimi hakkında

slm arkadaş bana yardımcı ola bilirmisiniz 2 8 2011 tarihinde kırıkkale yüksek istisas hastanesinden %40 rabor aldım maliye bakanlıgı saglık kurulu tarafından %40 olan raporumu %33 e düşürdü ben rapora irtiraz dilekcesi yazdım 20 12 2011 tarihinde dilekcenin cevabı bana geldi ama yine red denildi makkemeye gitme hakkım varmı varise hangi makkemeye baş vuracam ve kazanma şansım nedir bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

yaşar arkadaşım raporunda tanı nedir paylaşırmısın..

Üst Alt