Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 olan raporumun süresi 2012'de bitiyor. Tekrar rapor alabilir miyim?

hasanay

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
bende bobrek naklı olmustum raporum %40 ve suan &70 oldunu soyluyorlar %40 raporumun bıtıs tarıhı 2012 yılı acaba tekrar basvursam raporumu yenılerlermı ve % 70 alırmıyım

ama suan %40 var gunu 2012 de bıtıyor gunu bıtmemıs dıye sıkıntı yapmazlardımı bana

ve %70 e cıktıgı dogrumu nakıllılerın resmı gazetede yayınlandıgı soylenıyor ama tam bılmıytorum

ben 2008 de almıstım ozman %40 dı

sorun olurmu yenılemeye gıtsem bu hafta

pekı benım emeklılık sartım nedır 2005 sıgorta gırısım var 1050 prımım var bılgılendırırmısınız

slm banada bı konuda yardımcı olurmusunuz ben bobreknaklı olmustum su an %40 raporum var yenı yonetmenlıkte bobreknaklı hastalaı %70 e cıkmıs raporları ama benım raporun 2012 de tarıhı bıtıyo ben tarıhı bıtmeden basvursam%70 verırlermı yoksa rapor tarıhının bıtmesımı lazım

Hemen gidip yeni rapor alabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz...

bugun gıttım ama ıtıraz dılekcesı ıstedıler bende tereddut ettım vermedım cunku ben hakımı alıcam raporuma ıtıra ettın dıye busefer dusurmesınler yenı yonetmenlıkten haberlerı yok galıba ben sadece raporum yukselmıs kanunen onu alıcam onlarda ıtıraz dılekcesı ıstıyor nasıl bı yol gıdıcem anlamadım lutfen yardımcı olun

Düşürmezler... Size %70 oranında rapor verilecek. Merak etmeyin. İtiraz dilekçesi yazın ve verin... Dilekçede, "16.12.2010 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmelik ve ekindeki cetvelde Renal Transplant için %70 oranında rapor oranı öngörülüyor. xxx tarihinde böbrek nakli olmuştum. Bu yeni yönetmelik gereğince sakatlık oranımı gösteren sağlık kurulu raporunun tarafıma verilmesini..." demeniz yeterli.

pekı %70 rapor alınca emeklı sartlarım neolur malulen emeklı nekadar prım nekadar calısma ısgunu ıstenır

Üst Alt