Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oran aldım ama çalıştırılamayacağı işler hatalı yazılmış?

xact

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Bugün engelli raporumu aldım ancak çalıştırılamayacağı işler olarak "ağır ve tehlikeli işlerde çalışması uygun" yazıyor. Daha sonra "diğer (açıklayın)" kısmına da ağır ve tehlikeli işlerde çalışması uygun değildir yazıyor. Doktoruma sorduğumda oradaki memurun hatası olduğunu söyledi. Oradaki memur ise yazı sığmadığı için o şekilde yazdığını ve sorun olmayacağını söyledi.

Belki haklı ama ben şuan çalıştığım kurumda gerçekten sorun yaşıyorum. Bir okulda hizmetli memur olarak görev yapıyorum ve engelli olduğum halde çok ve ağır işler verilmesinden ve bana karşı tavırlarından dolayı idareyle sözlü tartışma yaşadım. Bir kısımda "ağır işlerde çalışması uygundur" diğer kısımda "uygun değildir" yazması ve şu an çalıştığım kurumdaki idareyle aramın çok iyi olmaması beni gerçekten tedirgin ediyor. Sizce ne yapmalıyım? Hastane bu kısmı düzeltebilir mi?

Ne yap et duzelttir bnce calistigin kurum bunu kullanır sana karsi burda öyle yazyo bnde yaptiryorum gibisinden hastaneye duzelttirmek istedgni söyle olmazsa şikayet et nereye edilir bilmiyorum ama yrdmci olacaklardır bilen arkadaşlar burda

İşlerde çalışman uygunduru memur niye yazdıki doktor yazıyo okısmı

Doktora rica et kimse yazan düzeltirler belki yoksa sıfırdan rapora grcen

Teşekkür ederim arkadaşlar. Memur ilk başta yine yanaşmadı raporun düzeltilmesine. Çalıştığım kurumda sorun yaşadığımı anlattığımda biraz düşündü. Sonra tekrar sorun olmaz elinizdeki rapor dedi. Burada başka kiminle görüşebilirim daha yetkili biri var mı dediğimde de kabul etti değiştirmeyi :) Öğleden sonra saat 2:30'da tekrar heyete gireceğim ve düzeltilmiş raporumu alacağım. Herkese teşekkür ederim.

Üst Alt