Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%40 oranında epilepsi raporum var. Vergi indirim hakkı kazanabilir miyim?
merhaba arkadaşım bende epılepsı rahatsızıyım öncelıkle çok geçmış olsun, eğer raporun eski tarihli ise kesınlıkle yeni rapor isteyeceklerdir. Bende yeni rapor almak için bıraz uğraştım ama sonunda aldım yenı emar eeg kan tahlılı vs kurul derken yaklaşık bır 3 ay gıbı zaman geçıyor ama vergı ındırımını alırsan emeklı olmanda çok faydası olcak. iyi günler
mrhb teşekkür ederim sizede geçmiş olsun raporumu geçtiğimiz mart ayı aldım olurmu? acaba düşürüyormu vergi dairesi başkanlığı? bide asgari ücrette ne kadar fark ediyor varmı bir bilginiz
Asgari ücretteki faydasını bence düşünme önemli olan emekli olacağın zamanki faydası hiç vakıt kaybetmeden vergi indirimi almak için işlemlere başla vergi indirimi için raporunu ankaraya göndercekler yeni rapor almana gerek yok bence ankarada ınşallah onaylar... onaylanmasada ilk aldığın raporda bır değişiklik olmayacak aklına takılan bırşey olursa burdakı butun arkadaşlar yardımcı oluyorlar benımde hıç bır bılgım yoktu allharazı olsun herkes çok yardımcı oldu k.i.bak
28,5 TL yansır. Ama bundan öte sigorta başlangıcı 1 Ekim 2008'den önce olup, ssk'dan emekli olacakların vergi indirimi alması şart.
Büyük ihtimalle % 40 olarak aynen onaylanır. Düşürülürse itiraz etme hakkınız var.
Yok o zaman emeklilik için almanız şart değil. Emeklilik zamanınız geldiğinde kurum tarafından yeniden sevk edilirsiniz, elden aldığınız raporlar kabul edilmez. Kurum tarafından sevkle en az % 40 olmak üzere, kaç alırsanız o şartlarla emekli edilirsiniz.
geçtiğimiz mart ayında aldığım epilepsi %40 raporumun fotokopisini (aslı gibidir yaparak)bir fotoğraf .kimlik fotokopisi. şirket dilekçesi bide kendi dilekçemi ekleyip vergi dairesine götürdüm.
ordaki yetkili bana şirketiniz nerde ise oraya ver dilekçeni dedi. bende bu ilçede hastanede calişiyorum dedim sirket istanbulda ben oraya nasıl vereyim zaten kendi bağlı olduğum yerde vermeliymişim dedim(bu bilgiyi bu siteden öğrenmiştim)
acaba yanlış bir işlem yaptımmı bide sistemden ne zaman kontrol edebilirim
07 Ocak 2015 Tarihinde Epilepsi hastalığım için heyet raporu almak üzere Sağlık Kurulunun karşısına çıkacağım.Sen Epilepsiden daha önce heyet raporu almışsın. Bu konudaki
bilgi ve tecrübelerinden bahsedersen çok memnun olurum. Çünkü okuduğum bazı yazılarda epilepsi için heyet raporu anca hastanede yatarak videolu eeg çekimi ile nöbet tespiti sonrasın da ola biliyormuş. Bu konu da beni bilgilendirirsen çok memnun olurum. 22 yıllık dirençli epilepsi hastasıyım. 3 çeşit anti epileptik ilaç kullanmama rağmen nöbetlerim devam ediyor. Allah acil şifalar versin.
Merhaba ahmet arkadasim oncelikle gecmis olsun bende 13 yildir direncli epilepsi hastasiyim ilaclar sayesinde buyuk nobetlerim olmuyor ama ufak nobetlerimi hic bir care bulunamadi tek denemedigim sey ameliyat onun icinde ben korkuyorum... sen heyetteki butun doktorlara muayne olucaksin ama butun olay norokoji doktorunda bitiyor bu tarihe kadar elinde bulunan butun evraklarini yaninda gotur epikriz emalar eeg sonuclari elinde ne varsa doktor yakin bir tarihli emar yoksa emar yeni emar istiyor ve kesinlikle dedigin gibi goruntulu eeg cektiriyor benim eeg mi uykuda degil kamerali oturarak cektirdi butun basimdan gecenleri anlattim surekli takibinde oldugun bir doktor varsa ondanda bir yazi gotur hakkinda hayirlisi olur insallah....
%40 engelli epilepsi raporum vardı vergi indirimi için aslını gönderdim . eksik evrak diye hastaneye sevk etmişler eeg sonucu kullandığım ilacın ne olduğunu falan istemişler acaba böyle istiyorlarmıydı ben carsamba günü gidip hastaneye cektirecem eeg falan yanlız nöbetten üç gün sonra eeg normal cıkıyor ne yapacaz simdi vazgeçsemmi . bu şekilde işlem yapan varmı.raporum 2014 yılında almıştım