Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranında raporum var. Askere gitmek istiyorum. Alırlar mı acaba?

sefer34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Iyi günler % 40 oranında engelli raporum var raporum süreklidir bende askere gitmek istiyorum acaba alırlar mı arkadaşlar

@sefer34

Ayaklardan %40 raporun varsa askerlik yapmazsın. Ezbere söyledim ama heralde bu oranda rahatsızlıkta hareket kısıtlılığı da vardır.

bıraz sekme var bende ayaklarımda suan her ıkı ayağımda düşük alet afo var düşük ayaklaığı onlemek ıcın

Muaf Olursun Beyfendi , askere gitmek isteyipte gidememenin ne kadar acı olduğunu bilirim ama yapacak bir şey yok ayak probleminde el probleminde yüzde 99 muaf tutuyorlar hakkında hayırlı ve güzel olan olsun ...

Şuan askeri hastaneye sevk edildim oradaki doktorların beni muayene etmesini beliyorum bakalım hakkımızda neyse hayırlısı oo olsun ya

Ben de gitmek istiyordum, muaf tuttular, ortopedik engelim de yoktu. Ülseratif kolitim ve küçük yaşta geçirmiş olduğum akciğer kist ameliyatim mevcuttu. Ortopedik sorun varsa muaf olma ihtimaliniz daha yüksek bence üzülmeyin. Sevinmem gereken bir durum olduğunu gatada öğrenmiştim. Öğretmişlerdi... Savaş olsa önden biz gideriz de... Söylenecek çok şey var da siz çok kafanıza takmayın bu durumu.

Üst Alt