Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranında raporum var. ÖMSS sınavına girebilir miyim?

genç bey

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar ben iş kazası sonucu % 40 ortapedik özürlüyüm.Şu an özel bi sektörde özürlü statüsünde çalışıyorum.lise 2,den terk tastiknamem var, acaba bi sonraki ömss girebilirmiyim.

Kardeş, hemen çalışmalarına başla, Açık Lise'ne yazıl çevrende üniversite mezunu hatrın geçecek insanlar varsa şöyle yardımsever birinden gerekli destekleri de al, evvela okulunu bitir, sonra hiç durma AÖF'den 2 yıllığına da başla... inşaallah 2 senede bir ÖMSS olacak ve ÖMSS ye giriş için tek şart % 40 dahil olmak üzere engelli raporun olması ve Lise ve üzeri mezuniyetinin olması... eğitimine bi an önce başla. inşaallah çalışırsan memuriyet noktasında artık ümitvarız.. Allah yardımcın olsun...

ÖMSS 2 yılda bir yapılacak aynı KPSS memuriyet kadrolarında olduğu gibi... Liseyi veya üzeri diplomayla giriliyor...
Bu adresten ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2012-ÖMSS: Kılavuz ve Başvuru Bilgileri dosyasını tıklayıp indirirsen ve okursan başvuru şartları için herşeyi öğrenmiş olursun kardeş...

teşekürler bilgilerin için engin kardeş.inş.hemen başlıyacagım.acık lise kayıtları ne zaman ve nerede oluyor acaba ,ben hatay iskenderun ilçesinde oturuyorum...

Üst Alt