Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%40 oranında raporum var. Özürlü plakası olan araç alabilir miyim?
[FONT=Arial].% 40 oranında özürlü raporum var .Ben bu rapor ile özürlü sakat plakalı araç ve özürlü kimlik kartı alabılıyormuyum ögrenmek ıstıyorum bılgısı olan varsa bana maıl atabılır mı ..Tsk edıyorum...[/FONT]
yanii yuzde 40 diyor bu seviyedekilere kesinlikle verilmiyorr eminmiisnizzz bu seviyede bence biri alamaz .... dahadogrusu bende rakadasin cevabinii merekala bekliyorumm cunku babamda nenemin uzerine alcakti onun da yuzde 42 rapor verdiler ama araba alamasinn dedelierr bizde bu meselleyii kapatinn ayrica bakim ayligi maasi alcaktik ona onuda vermediler kendisi bagkurlu oluyorrrr bidee..... acaba bu konuda da bir bilginiz varmi
Raporunuzu ne zaman almıştınız..
Raporunuz ile özürlü kimlik kartı alabilirsiniz..
Araç almak için oranını hiç bir etkisi yoktur bedensel bir engeliniz söz konusu ise alacağınız raporda şu ibare (......... tertibatlı özel donanımlı araç kullanabilir)mevcut olur ise ötv ödemeden araç alabilirsiniz..
İlker ve Semerkand' ın belirttiği gibi derecenin önemi yok. Araç alımı için aldığınız raporda özel tertibatlı araç alabilir yazması yeterlidir.
Yalnız aracı alacağınız galeride biraz önem taşıyor, kuralları tam bilmedikleri için ötv siz araç vermeyebiliyorlar. Ben peugeot' dan almak istedim rapor %40 diye vermediler. Gittim toyotadan aldım.