Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranında raporum var. Vergi indirimi için nereye müracaat etmeliyim?

izzet354716

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler ben seker hastasıyım raporumu yüzde 40 aldım vergi indirimi alabilirmiyim ve nerden alacagım bilgilendirirseniz cok sevinirim sigorta başlangıcın 2002 şuanda 2500 gün üm var bende emeklilik için 4680 gün den mi yararlanacam ve vergi indirimi için nereye baş vurmam gerekiyor bilgileriniz için sagolun

bağlı oldugu deftardarlıga iş yerinden alacagın belgeyle baş vuraman gerekli 19 yıl 4240 gün ile emekli olursunuz defterdarlık raporunu onayladıgı taktirde

Allakası teşekkür ederim ankara falan yok degilmi çok sagolun

malesef ankaranın onayı gerekli fakat şim di mahkeme kararı ile hastanenin raporu nu kabul etmek zorunda kalıyorlar onaylanmaz ise dava aca bilirsiniz

Tamam ben şimdi bildigime göre ankara degilde defterdarlık veriyormuş onu araştırıyorum

nerden biliyon bizde bilelim?

Bende arkadaşımdan öyle bilgi edindim tabi aslı varmı yokmu bilemem sonuçta işyeri yollayacak

Bu işte bi yanlışlıkmı var?

kulak burun boğaz sistemi yüksek frekanslarda nörosensöriyal işime kaybı {akustik travmaya bağlı}...(% 14 Oran)
endokrin sistemi Diabetes mellitus tip2..... + hiperlipidemi % 10.... (% 28oran)
kas iskelet sistemi sol femur kırığı nedeniyle opera + sol alt extremitede 1cm kısalık (Tablo 3.3.) (% 3 Oran)

merhaba arkadaşlar şimdi benim sizlere sorum şu
Şimdi raporumu hesaplarsak % 45 cikiyor ama benim rapor kagıdımda% 40 yaziyor bunda bi problemmi var ?
Bi de bu % 40 orana ankaradan Vergi indirimi mi alabilecek miyim simdiden cevaplariniz icin cok teşekkür ederim İyi günler diliyorum

Ayrı ayrı rahatsızlıklardan verilen oranlar sizin düşündüğünüz gibi direkt toplanmaz,balthazard formülü uygulanır.

yüzde 39 işinize yaramaz ama yüzde 40 yarar yüzde 45 alsanız bile birşey değişmeyecek oranlar yüzde 40 ..yüzde 60 arası 3 üncü derece yüzde 60..80 arası 2 inci derece yüzde 80 ...100 1 inci derece vergi indirimi alır emekli olurken 1inci derece ..2 inci derece ve 3 üncü derece olarak emekliliğiniz ona göre çalışma sürenize yansır

Rapor,özürlülük ölçütüne esas cetvele tam olarak uygun verildi ise,başka bir deyişle cetvelde belirtilen oranın haricinde fazladan bir puan katılmadıysa kurulun düşürecek bir bahanesi olamaz,ama tabi bunların ne yaptığını ne yapacağını anlamak bazen mümkün olmuyor.
Hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.

Bilge adam tesekkurler zaten suan % 40 raporum var ama benim korkum ankara vergi indirimi icin düşürür mü onu merak ediyorum sagol

Sagol ufukalp. zaten Keseceği Kadar.kestiler bence ankaraya bişey kalmadı inşallah kesmezler

Üst Alt