Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranla işe girmiştim, ama şimdi doktorlar o oranda rapor verilmez diyor..?

polsem

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
1998 yılı sigorta girişim ve 3760 pirim günüm var. raporumu işe giriş için %40 olarak 2000 yılında alımıştım. vergi dairesi beni hastaneye sevk etti...
ben polio sekeliyim sağ ağır sol hafif rapor parasını yatırmadan önce doktorlarla görüştüm, yeni yasaya göre %40 alamayacağımı söylediler. ben kurula girip şansımı denemek istiyorum
Sizce ne yapayım?

Erken emeklilik hakkından yararlanabilmek için süreci tamamlayıp işgücü kaybı cetveli'ne göre %40 ve üzeri işgücü kaybı oranıyla vergi indirim hakkı elde etmeniz şart. Başka bir şansınız yok.
Eğer işinize yarar güncel bir rapor alamazsanız, o zaman 2000 yılında alınmış, o zaman yürürlükte olan mevzuata uygun olarak %40 oranında işgücü kaybınızın bulunduğunu tespit eden raporla, kazanılmış hakkınız olduğu iddiasıyla hukuki süreç başlatacaksınız: http://www.engelliler.biz/forum/huk...usurduler-emekli-olamazsin-dediler-hukuk.html

emeklilik

:D emeklilik bizler için artık ruya oldu bence çünkü hergün yeni yeni kanunlar cıkıyor.bizde bu olan biteni seyrediyoruz susdukca üstümüze geliyolar tüm haklarımızı elimizden alıyolar allah cümlemize yardım etsin amin sizlerin yerine :D

denemde bi zarar yok ben 3 defa denedim sende dene alana kadar yola devam sevsa

biz plineyit şekerleri hepmi yüzde kırk o zaman biz emekli olamayız.

adnan eren denedin alabildinmi merak ediyorum.Umarım almışsındır.

Üst Alt