Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranlı raporum Ankara'dan döner mi?

ZAFERKEN

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 31/12/2015 tarihli üniversite hastanesinden alınmış raporum var.Rapor oranım %40...Obezite %20, konuşma bozukluğu %20,tek kulak duymaması %6(SSO 108/13)
Bu raporun düşürme ihtimali varmı?

2 defa bel fıtığı ameliyatı oldum.onu rapora katmamışlar bile

Bel fıtığı ameliyatı olman oran verilmesi anlamına gelmiyo sitede çok örnekleri var 10 kere kalp ameliyatı olmuş ama oran vermiyolar

Zaten ALLAH'a havale ettim.Hakkımda hayırlısıysa olsun değilse olmasın.

Zaferken konuşma bozukluğu raporu hangi bölüm veriyor acaba

psikiyatri.üniversite hastanesinden aldım.orda daha yeni olan doktor vardı.konuya hakim değildi.böyle bir oran yok dedi.ben ısrar edince hocama sorayım dedi.daha sonra jalenin dünyasını falan okuttular

Bende iş kazası dan dolayı %28.2 rapor var.Birde çok küçük yasta trafik kazası geçirdim.Dilim parcalara bölündü 3 yıla yakın konusamadım o günün şartları ile ameliyat oldum ve uzun bir süre sonra konuşmaya başladım.o gündür bende konuşma bozuklugu var.Bazen telefon konuşmalarında derdimi karşı tarafa anlatmakta çok zorluk çekiyorum ve bazı harfleri hiç söyleyemiyorum dilim dönmüyor.Bende tekrar heyete girmeyi düşünüyorum erken emeklilik için bana Kbb gitmemi söylediler konuşma bozuklugu için sende psikiyatri den aldım diyon.Bende deneyeceğim eger öyle bir durum varsa olan alırım inşallah çünkü dil yapım farklı.

Denemekten zarar gelmez.ama konuşma bozukluğu benim kekemelik.psikiyatriden aldım.İnşaAllah istediğin sonucu alırsın.

rapor tatihin yeni zaten düşürürse itiraz et tekrar gönder gene dönerse 3. ye mahkeme yolu açılır ve davayı kazanırsın.

Sonuçlandı.

Arkadaşlar bugün Ankara sağlık kurulu ile görüştüm.11.01.2016 tarihli dilekçem 28.01.2016 tarihinde %40 olarak onaylanmış.Hiç düşme yapmamışlar.

caarslan

Ankara vergi dairesi başkanlığı:
0312- 415 32 06 ----- 0312 415 27 05
öğrendim.. doğruysa tabii :)

Son düzenleme:
Üst Alt