Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 31/12/2015 tarihli üniversite hastanesinden alınmış raporum var.Rapor oranım %40...Obezite %20, konuşma bozukluğu %20,tek kulak duymaması %6(SSO 108/13)
Bu raporun düşürme ihtimali varmı?
psikiyatri.üniversite hastanesinden aldım.orda daha yeni olan doktor vardı.konuya hakim değildi.böyle bir oran yok dedi.ben ısrar edince hocama sorayım dedi.daha sonra jalenin dünyasını falan okuttular
Bende iş kazası dan dolayı %28.2 rapor var.Birde çok küçük yasta trafik kazası geçirdim.Dilim parcalara bölündü 3 yıla yakın konusamadım o günün şartları ile ameliyat oldum ve uzun bir süre sonra konuşmaya başladım.o gündür bende konuşma bozuklugu var.Bazen telefon konuşmalarında derdimi karşı tarafa anlatmakta çok zorluk çekiyorum ve bazı harfleri hiç söyleyemiyorum dilim dönmüyor.Bende tekrar heyete girmeyi düşünüyorum erken emeklilik için bana Kbb gitmemi söylediler konuşma bozuklugu için sende psikiyatri den aldım diyon.Bende deneyeceğim eger öyle bir durum varsa olan alırım inşallah çünkü dil yapım farklı.