Vergi muafiyeti hk
S.A.Hayırlı Cumar herkese arkadaşlar, bir konu hakında yorumlarınızı almak isterim bilgisini olan arkadarlar yardımcı olabilerse sevinirim.benim 2000 yılında Şişli etfal hstanesinden işe girmek için alınmış sürekli %40 heyet raporum var ben ortapedik rahatsızlığım var ben 2 ay önce vergi dairesine vergi indirmi almak liçin başvuru yaptım ama ne varki ankara raporumu kabul etmedi bende bu raprun kabul edilmemesinin gerekçesini gördüm bana inandırıcı gelmedi çok haksız bir durum olduğunu düşünüyorum sizce (4) Bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlar ile süreli raporların geçerlilik süresi dolmadan tekrar rapor alınmak istenmesi durumunda, mükerrer rapor tanzimini önlemek maksadıyla, ilgililerin daha önce özürlü sağlık kurulu raporu alıp almadıklarına ilişkin beyanı istenir. İlgilinin beyanı üzerine veya bir başka şekilde, evvelce özürlü sağlık kurulu raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez. Kullanım amacına uygun olarak düzenlenmiş ve bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlara sahip kişilerden kurumlarca yeniden rapor istenilmez.
Sizce bu konunda belirtilen hükümlere göre davayı kazanmam mümkünmü