Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 Ortopedik engelimle ÖTV'siz araç alabilir miyim?

vidi6742

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
%40 bedensel ortopedik raporum var acaba ötvden faydalanbilirimiyin
tsk:)

%40 ortopedik raporum var B ehlyet alabilirmiyim

%40 ortopedik raporum var sağ tarafda normal vitesli bir araba normal kullanıyorum kasım da ehliyet alacam sağlık raporunda H yerini B ehliyet alma şansım var mı

%40 raporum var araba almak istiyorum ehliyet lazım mı?

Merhabalar
%40 raporum var araba almak istiyorum ama ehliyetim yok ehliyetim olmaması benim araba kullanmama engel araba benim üzerime olup ablanın eşi kullanabilir mi teşekkürler 😊

Hastane yanlış mı yaptı

Merhaba ehliyet almak için aile hekimliği gittim hastaneye yönlendirdi. 2 tane doktor nöroloji ve ortopedi. İlk başta ortopedi gittim. Ortopedi nöroloji doktoru git ondan sonra bana gel dedi. Nöroloji doktoru gittim komisyona sevk dedi. Ondan sonra ortopedi gittim hocam nöroloji doktoru komisyona sevk verdi dedim. Tamam dedi benim yapacak bişey yok dedi kağıt falan vermedi nöroloji zaten komisyona sevk verdi ortopedik bir durumun yok dedi. Peki buradan bir sıkıntı çıkar mı ortopedi kağıt falan vermedi sıkıntı çıkar mı?
Teşekkürler

vidi6742

nöroloji de kas ve sinir sistemine bakar çok telaşlanmayın olumlu rapor verebilirler,

Üst Alt