Arkadaslar sizden bir bilgi talep ediyorum. Ben yuzde 40 orotpedik engelliyim. Elelrimde ayaklarimda engelim yok sağlam. Vergi indirimi aliyorum. Kamuda engelli kadrosundayim. Otv indirimli araba almak niyetiyle engelli ehliyetine basvurdum. Once aile hekimine sonra hastaneye sevk oldum. Hastanede il sağlık müdürlüğü komisyona sevk etti. Evraklarimi komisyona sundum kurul gununu bekliyorum.ordaki bir memur dediki bana ellerin ayaklarin saglamken engelli ehliyeti vermez sana kurul dedi ve cok moralim bozuldu canım sıkıldı. Ben tertibat gerektirmeyen sadece otomatik vites araba kullanir kodlu ehliyet almak istiyorum. Benim yuzde 40 raporumla ve hastaneden ehliyet icin komisyona sevk raporumda engelim ve otomatik vites araba kullanir ifadeli komisyona sevk etti. Komisyon bana ellerim ayaklarim saglam diye tertibat gerektirmeyen sadece otomatik vites araba kullanir kodlu ehliyet vermezmi arkadaslar. Lütfen konuyla bilgisi olanlar cevap yazarmi. Cok rica ediyorum.cok teşekkür ederim sagolun.