Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 rapor, 2005 sigorta başlangıcı ve 3750 prim ile emeklilik şartlarım nedir?

muslim

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhabalar

01/09/1980 doğumluyum
06/12/2005 sigorta başlangıcı
prim gün sayım 3750

rapor tarihim 02/02/2008

ne zaman emekli olabilirim.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ssk matrahı yüksek yatıyor emekli maaşıma etkisi olur mu.

prim günü dolduktan sonra çalışmamız gerekiyor mu yada işveren çıkarabilir mi.

Merhaba arkadaşım (06/12/2005 +) 20 yıl 4400 gün dolduğu zaman emeklilik için başvurabilirsin,
Vergi indirim için başvurman lazım bir işte çalışıyorsan ordan yazı al, vergi dairesine müracaat edebilirsin.Maaşının yüksek yatması tabiki emekli olunca fark edecek

Vergi indirimi icin evrak aldim 01/08/2008 de basladi

Aylik baglama orani2 35, Aylik baglama orani3 30 bu ne anlama geliyor?
Aylik kazanc 2,362

muslim

derken benım bıldıgım 2008 den sonra sıgorta gırısı olanlar da vergı ındırımı yazısı ıstenmedıgı yonunde dogrumuyum

2011 de raporları yenilettiler diye hatırlıyorum ya sizin 2008 rapor sıkıntı olmasın bunu da bir araştırın bence benim oranım %52 ydi yenilemeden sonra %49 a düşürdüler üstelik raporum sürekli engelli olarak geçiyordu son anda sıkıntı yapmasınlar dikkat edin

Benim rahatsizligim epilepsi 15yildir ilacli tedavi 20yildir var,bi omur surecek belki yukseltirler raporu cunku zorlaniyorum calisirken nobetlerden tesekkurler uyari icin emel hanim

prim günü dolduğunda sigorta süresi beklemek zorunda mıyız

OturanBoğa

Tesekkurler cevabiniz icin

Aylik baglama orani2 35, Aylik baglama orani3 30 bu ne anlama geliyor?
Aylik kazanc 2,362

Üst Alt