Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 rapor alamazsam memurluktan çıkartılacak mıyım?

barabenli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2012 de engelli kadrosundan atandım hala aday memurum engelli raporumun süresi yarın doluyor. yeniden yüzde 40 alamaz isem memuruyetten çıkartılırmıyım.

Gerçi daha kılavuzumuz bile çıkmadı ama:) bu konuyu bende çok merak ediyorum. Raporum 1 yıl süreli atanırsak ve seneye rapor yenileyemezsek ne olacak?

Hayır, memurluk hakkını kazanmış bir kişi böylesi bir nedenle memurluktan çıkartılamaz.

Polio sekeli olarak , benim daha önceki yıllarda almış olduğum % 40 rapor var . Yeni yasa da verilen oranlar düştüğü için Ekpss atamalarında bu konu sorun olur mu? Kurumlar eski tarihli raporu kabul edip , atamayı yaparlar mı?
bu konu ile alakalı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Vergi indiriminden faydalanabilirmi? oda kazanılmış hak oluyormu?

Kazanılmış haklar geri alınamaz diye biliyorum ama yine incık cıncık ufak maddeler var ise bilemem...

Yeni yasada verilen oranlar düştüğü için derken hangi yıldaki yasadan bahsediyoruz?? Sizin rapor tarihiniz nedir??

Yeni yasada verilen oranlar düştüğü için derken hangi yıldaki yasadan bahsediyoruz?? Sizin rapor tarihiniz nedir??

1998 yılında polio sekeli

Üst Alt