Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 rapor alırsam vergi indirimi alabilir miyim?

derya79

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Epilepsi hastası olarak %40 daimi raporum var. 2 hafta önce engelli kadrosunda ilk defa işe başladım. Vergi indiriminden yararlanmak istiyorum. Vergi dairesine başvuruda bulunacağım.
Vergi indiriminden yararlanabilir miyim?
Birde başvuruda kullanacağım, internetten indirdiğim formlarda benim doldurmam gereken formda
Çalıştığı İşyerinin
Bağlı Olduğu Vergi Dairesi
(İşçi Stopajı Yönünden)
İşyeri Vergi Numarası :
Mersis No :
Sorular var iş yerim mersis no’yu ve (İşçi Stopajı Yönünden) V. Dairesini bilmiyor. Kaşemizdeki V. Dairesi ve V. No’su bilgilerini girsem yeterli olur mu?

Raporunuz 30.03.2013 tarihinden sonra alınmışsa vergi indirimine başvurabilirsiniz.
O tarihten önceki raporlar kabul edilmiyor maalesef.
Ayrıca mersis no girmenize gerek yok ama vergi dairesini bilmemeleri çok ilginç.
Bence öyle bir ihtimal yok.

derya79 işyerinizin başka şubesi yok ise zaten tek vergi dairesi var demektir. siz kaşenizde yazan vergi dairesi ve vergi numarasını yazın eğer başka şubeniz yok ise ve siz de o işyerinde görünüyorsanız.

Vergi indirimi için basvuru

Epilepsi hastasiyim. Yüzde 40 raporum var. Vergi indirimi için basvuru yaptim. Ankara yi aradim evrakta eksik var deniliyor. Ne olacak simdi. Buyuk mukelleflerdi vd. Simdi Istanbul da hangi Hastaneye sevk edecekler nasil olacak canım sıkıldı .

derya79

Eksiklerin tamamlanması için raporu aldığınız hastaneye sevk ederler. Eğer uzaksa o hastane, en yakın hastaneye sevk ederler genelde. Ama size de sorarlar mutlaka bir tercihiniz var mı diye?

Vergi indirimi raporun dusurulmesi

Merhaba,
Epilepsi hastasıyım %40 raporun var, Vergi indirimi için basvuru yaptım. Raporumu %20 ye indirmiştir. Ne yapmam gerekir. 😭

tekrar rapor al yada mahkemeye vermen lazım benimde çok oldu her seferinde yeni rapor aldım sonunda 40 oldu ama çok uzun sürdü

derya79

Raporu hastane mi düşürdü yoksa rapor %40 ve üzeri olmasına rağmen Maliye mi oranı düşürdü?

Üst Alt