Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 rapor oranım var. Vergi indirimi alabilir miyim?

MaXo

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben her senede olduğu gibi raporlarımı yeniletiyorum.Bu perşembe günü sağlık kurulundan aldığım raporda özür kayıp fonksiyonu %40 olarak geçiyor.Ancak bu özür oranıyla ile ilgili devletin bana vermiş olduğu indirimlerden faydalanabilme şansım varmıdır? vergi muafiyeti indirimi falan filan yardımcı olursanız sevinirim

tabiki

tabiki arkadaşım alt limit yüzde 40 zaten.. özürlülere sağlanan tüm haklardan özür derecene göre yararlanabilirsin..

Fakat bu özür oranım ile ilgili ne haklardan yararlanabilirim? Onu soruyorum sadece araştırma yaptımda beni hiç tatmin eden cevap yok

erken emekli olabilirsin, kamuda ve özel işyerlerinde özürlü kadrolarında çalışabilirsin, yüzde 20 vergi indiriminden faydalanabilirsin..

hmm vergi indirimi derken neler olabilir mesela? kusura bakma gerçi pek bir bilgim yok ama kullanmak lazım bu hakları askerlikten muaf durumu varmıdır?

askerlikten muaf olamazsın bu raporla.askerlikten muaf olabilmen için askeri hastaneden rapor alman lazım.

Üst Alt