Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 rapor ve 2001 sigorta girişi ile emeklilik şartlarım nedir?

abdul1970

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim kafama takilan soru var bilgi sahibi arkadaslardan bilgi almak isterim tabiki formdaki arkadaslarda sorum sudur. 40 la raporum gitti geldi ankaraya suan ist vergi dairesinde. Benim ise giriş 2001 ve benden 19yil isteniyor. 5000 gunum var fakat 2 yil odenmemis acigim var simdi 2001 den hesablarsak 2020 de doluyor 19 yil fakat bosluk olmadanmi 19 yil isteniyor onu anlamadim tam bilgisi olan arkadaslar detayli yazarsa sevinirim.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigorta baslangıç tarihinden 19 yıl istenir. Aradaki boşluklar önemli degil.

atilla3500

Sagol kafami karistirdi ozaman sikinti yok 27/06/ 2001. Giris yani 27/06/2020 tamam oluyor. Askerligi borclaniyim diyorum katki yapar sanirim maaşa

Sigorta başlangıcından önce yaptıysan askerliği, sigorta başlangıcinı öne bile çekebılirsin

atilla3500

Evet 1990 da yaptim. 2001 sigortamda 18 yatirisam 1999 yakaliyorum ama ne kadar faydasi olur onu bilmiyorum

2001 giriş 19 yıl 2020 de doluyor yani boşluğun önemli değil yılın dolması bu esnada da priimin dolarsa emekli olursun.Yani aradaki boşluk değil o esnada yatırılan primin önemli.

Askerligin 9 ayini borclanirsan 27 eylul 2000 tarihine sigorta baslangicini ceker. Vergi indirimin geldiyse 27 eylul 2019 sonra emeklilige basvurabilirsin

atilla3500

Cok sagol un arkadaslar 2018/ciktigim bu yolda 2019 8 ayda son buldu inan cok zor bir surec itirazlar hakem hastenesi derken tam 1 yili geckin bir surec izledim ben isyerimde kalp kirizi ve acik kallp amleyati gecirdim allah doktorlarimizdan razi olsun anjio la acilamayan damarlar 6saalik bir amliyatla yeniden dunyaya geldim ve suan agir olmasada işim calisiyorum ve ayni zamnda sgk muracatta bulundum is kazasi oluyor klp kirizi iş gormezlik icin sgk hastaneye sevk yapacak burda formda okdar tecrube li arkadaslar varki herkezden allah razi olsun

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt