Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla 2011'de memur oldum. Vergi indirimi olmadan emekli olabilecek miyim?

kenan17

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
2005 yılı sürekli ve çalışabilir %40 raporumla 2011 de bir devlet kurumuna engelli kadrosu ile iş başı yaptım yanlız vergi indirimimden faydalanmıyorum.
-indirimden yararlanmak icin tekrar rapor cıkarmak şartmıdır.?

-ileride emekli olmak için tekrar rapor cıkartmak şartmıdır.bunu neden sordum cünkü yeni sağlık raporu almaya kalktığımız zaman oranlarımız düştü bilgilendirirseniz sevinirim.

Vergi indirim yazısı alman erken emekli olamassınız.

iyi de işe engelli kadrosundan girmişim ve raporum sürekli yüzde 40 bu nasıl iştir.

kenan17
memur ların vergi indirimi belgesi alması gerekmiyor kardeşim ama vergi indirimden yaralanıyor olman gerek maaşına yansımıyorsa bi terslik olabilir 5510 sayılı kanunun geçici 4 maddesi gereği emeklilik vaktin gelince kurumuna emekli olmak istediğini bildiriyorsun onlar seni sgkya sgk hastaneye sevk edip heyete sokuyor ve sgk kurulu değerlendirip emekliliği onaylıyor

http://www.engelliler.biz/forum/eme...maddeye-gore-memurlarin-erken-emekliligi.html
bu adres sana yardımcı olur daha ayrıntılı yazmışlar

Üst Alt