Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla emekli olan biri ne kadar maaş alır?

ahmetkırcı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben geçen ay emekli oldum.vergi indirimi özürüm 100/40.maaş olarak 640 bağlandı.3600 gün hizmetim var.bu maaş normalmi yoksa bi yerlere başvurmam gerekirmi.

Maaş hesaplamasında toplam kazanç çok önemlidir.Verdiğiniz emekli aylık tutarı asgari ücret üzerinden ödenmiş kazanç dolayısı ile böyledir...Toplam kazancınız yüksek ise sgk ya maaşınızı tekrar hesaplatmak için dilekçe verebilirsiniz..

ılkerbey kazanc sımdı farketmıyor bende yenı emeklıoldum 456 gunle toplam kazanc askerının uzerınde odendı ama aldıgım maas 646tl kazancsa 71mılyondu gecen martda emeklı olan arkadas 3712gunle 40 mılyon kazancla 710 tl baglanmıs kazac demekkı onemlı degıl

kazanç önemli birde prim siz 456 günle nasıl emekli oldunuz bi anlatın bakıyım var bu işte bi yanlışlık ben 4300 günle emekli oldum geçen sene 23 nisanda bağlanan aylık o zaman 833 tl olmuştu şimdi zamlarla beraber 937 oldu

murat bey anlatım 4560 gun 71mılyon kazanc la emeklı oldum baglanan maas sa 646 tl bede az buldum ama sgk gıttım sordum dogru dedıler benım bıldıgım bumaas gecensenenın ması degılmı gelde bunlara anlat dılekcede versen farketmez dıyorlar gecen forumda gordum 3700 gun 40mılyon kazancla olan 712 almsdı hala anlamıs degılım

Üst Alt