Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla vergi indirimim var. Yeni bir işe girdim..?

gokhan06

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Öncelıkle herkeze kolay gelsın

Eski iş yerimde engellı ındırımı almaktaydım yenı is bir ise basladım Engelli kadrosuna ama tam olarak nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum sadece İş yerinden orda calısdıgıma dair bi belge alarak raporum la Defterdarlıga gidiyordum galıba Ankarada İkamet etmekdeyım yardımcı olabılecek varsa sımdıden tsk ederım

İYi forumlar

Senin önceki durumun sgk da kayıtlıdır. Yeniden bir şey yapmana gerek yok. Yeni girdiğin işyerine engelli olduğunu söyle ve maaş aldığında maaş bordronu iste. Orada muhtemelen sakatlık indirimi görünecektir.

Yeni işyerinden bir yazı alıp defterdarlığa götüreceksin, onlardan alacağın "bu kişi X dereceden sakatlık indirimden fat-ydalanır" yazısını da işverene geri götüreceksin.

Not: Aslında bunu yapmak zorunda değilsin. Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirim hakkın olduğu için, işyerin senin sözüne istinaden vergi indirimini maaşa yansıtabilir.

Üst Alt