Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla yapmış olduğum vergi indirim başvurum 1 ayda onaylandı...

metinmert

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar.

23/03/2010 tarihinde başvurduğum Gelirler İdaresi Başkanlığından vergi indirimim 20/04/2010 tarihinde onaylanmış. Yazı bugün elime geçti.
%40 olan raporumu hiç bir kesintiye uğramadan 1 aydan daha kısa süre bir zamanda onaylanması beni çok mutlu etti.

Darısı vergi indirimi almaya çalışan bütün arkadaşlarımın başına.

Not : Bir teşekkür etme gereği hissediyorum kendimde.
Bu forum sayesinde engelliler için nelerden faydalanacağını öğrendim.
Bu forumu kuranlardan, modlardan ve post atan herkesten teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılar.

METİN MERT

güzel bir haber,paylaştığınız için teşekkürler

Gözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun.

mart ayı indiriminide alırsın çok para ama 24 lira mı ne :D

Güzel haber gönlünce gercekleşsin isteklerin

mutlu olman herkesi mutlu etti hayırlı olsun acaba hastalığın neydi kaç teşhisten rapor almıştın maliyeye giden raporunda %40 mıydı

koray parası onemlı degıl ya benım ıcın onemlı olan erken emeklılıkten faydalanmak :)
kısmetse 19 yıl calısıp 4240 iş gunu prım odersem erken emeklı olcam yarısı bıttı kaldı yarısı :D

eren gonderdıgım raporda %40 tı raporun dusurulmemesıde onemlıydı benım acımdan

Hayırlı olsun tam olarak hastalıgınız neydi acaba

Tebrik ederim, hayırlı olsun ve darısı başıma :)

Hayırlısı olsun gününüz eksikmiş daha, Benim gün tamam şu sıralar indirim almaya uğraşıyorum, darısı benimde başıma.

metin mert raporunnuz ve gelen cevap sorun yaşayanlar için örnek olacaktır
raporu ve cevabı siteyle paylaşırsanız faydalı olacaktır

bu vergi indirimi hakkını aldınız ama sadece 24 lira ek ödeme alıyosunuz emekli olurken olmadan önce yeniden rapor almak gerektiğini biliyorum kolay emekli yapmıyolar bende aldım ama öyleymiş

Çok hoş, çok sevindirici bir gelişme fakat yazdıklarına bakılırsa sanki bir daha bu siteye ugramayacakmış gibi bir hava var. Yani aldım, ögrendim, bitti ve gittim gibi olmuş. Dilerim böyle degildir niyetin. Tekrar hayırlı olsun...

Cenk 210 dediklerinde ciddi misin..? Yani mesela ben sadece emekli olma niyetiyle defterdarlık sevki ile hastaneden raporumu aldım ve aldıgım hastanenin raporumun defterdarlıga oradan Ankara'ya gönderilip degerlendirilmesini bekliyorum. Bu gerçekleşirse hiçbir vergi indirimi falan düşünmeksizin hemen emeklilik başvurumu yapmak niyetindeyim ancak yazdıklarını okuyunca acaba yanlış mı yaptım demeye başladım. O yüzden yazdıklarınız konusunda emin misiniz..? Bu konuyu bilen başka arkadaşlar varsa lütfen bir kaç kelam etsinler...

metin mert kardeşim rahatsızlığın ne idi. hastaneden % kaç aldın ve ankaraya % 40 olarak mı gönderdin raporu? bunu açıklarmısın? lütfen.

Üst Alt