Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporlu babası adına araç almış, kendisi kullanıyor!?

tako

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bir abimizle tanıştım arabasında özürlü ablemi vardı ve merak ettiğimden bazı sorular sordum

sorum şuydu: ben babamın üzerinden özürlü arabası almak istiyorum. fakat babama % 90 özürlü raporu alamıyoruk. abamın okuma yazması yok ve yaşlı yürümede zorluk çekiyor çif taraflı kalça çıkıklığı var tansiyon hastası ehliyeti yok araba kullanmasını da bilmiyor ben babamın üzerinden araba alabilir miyim dedim

abimizin cevabı:
ben de aynen senin durumundayım. babamın üzerinden araba aldım bu araba babamın beni vekl tayın etti. ben kullanıyorum dedi.
aracı sıfır almış huyundai bayisinden 2009 yılında o da babasına %90 rapor alamamış satış temsilcisine benim yazdıklarım gibi demiş benim babam sakat yaşlı hastaneye gelip gitmesi gerekiyor babam yürümede zorluk çekiyor benim de arabam yok demiş hastanede %90 sakat raporu vermiyor demiş onlarda hastaneden bir rapor getir % kaç olursa olsun ö.t.v den yararlanır yürümede zorluk çekiyor diye yazdır demişler
abimiz hastaneden raporu almış %40 özürlü ö.t.v. den yaralanabilir yürümede zorluk çekmektedir diye

sonra huyundai bayisine gitmiş raporu ibraz etmiş ve özürlü aracı almış noterden de aracı kendisinin kullanması için işlem yaptırmış ve bu şekilde biniyorum ve bi sıkıntı yok diyor

ben de abi olur mu böle bişey dedim ben de sordum %90 sakat raporu şart dediler dedim
abimiz bana %90 sakat adam zaten tamamen bitmiş biriidir dediler olmaz öle şey dediler ben babama %40 sakat raporla araba aldım dedi

bu durumda şaşırdım arakadaşlar biz bu sitede aylarca bu şekilde araç alınamıyacağının tartışmasını yaparken adamlar alıyormuş acaba böle bişey var da biz mi yaptıramıyoruz devreye bi tanış yada torpil mi yaptırmamız gerekiyor yada biz hakkımızı mı arıyamıyoruk anlamadım

arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim kolay gelsin

Ben inanmıyorum bu olaya babam yürüyemiyor ben ötv siz araç alacam bana rapor ver saçmalık git sağlam bi şekilde al bilader...

Böyle bir şey mümkün değil. Yapan da yasal olmayan bir iş yapmış olur. Olası bir hukuki süreçte ümüğüne ot tıkarlar...

Üst Alt