Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporu olanlar şehirlerarası ulaşımdan indirimli yararlanamaz mı?

mecay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben %40 olarak engelliyim .
karayollarından şehırler arası indırım olmaktamış bende yararlanmak istedım.
araştırmam sonucu çocuk ve gençlık merkezınden kımlık çıkartmamı söyledıler.
gittim ve baba %40 la hıc bir indırımden yararlanamayacanmı söyledıler.
oranı %70-80 dediler.

nette aradım ama hep eski tarihli yasa var bunla ilgili bılgısı olan arkadas varsa bana yardımcı olsun lutfen

sevgili arkadaşım az önce senin konula alakalı metro trizmi aradım %40 özürlü bi insan ulaşımdan %30 indirim hakkından faydalabilirmi diye sordum metrodaki yetkili ulaştırma bakanlığından yeni bilgi geldiğini en az %45 olması gerektiğini söyledi bu arada gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz diyen sağlık bakanını ve bu hükümeti iş başı yaptıran vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum bakalım bu hükümet daha elimizden hangi haklarımızıda alacak adam gözleri görmeyen kardeşimizle dalge geçtiği halde bu ülkede yaşayan her 2 vatandaşın birinin oyunu aldı inşallah bundan sonra özür oranı endüşük %50 demezler

Mecay benımde engelli oranım%40 özürlü kimlik kartı aldım, 2022 maaşı bağladım. hemde raporum iki yıl geçerli yani süresiz değil. Hastanede sosyal hizmetler bölümünden yönlendirildim valilkten aldım kartı. sen nereye başvurdun bilmiyorum ama Devlet hastanesıne git, hasta hakları yada sosyal hizmetler bölümündeki memurlara sor.

Üst Alt