Merhaba Arkadaşlar
Kasım 2008 de Böbrek Nakli Oldum. Şu An Saglık Durumum İyi Özel Sektörde Çalışıyorum. Vergi İndirimi İçin Maliyeye (Deftardarlığa Müracatt Ettim), Devlet Hastanesinden Özürlü Raporu Al Dediler, Bizlik Bir Şeyin Yok... Ben de Devlet Hstanesine Kendim Vergi İndirimi İçin öZÜRLÜ RAPORU almak istediğimi söyledi.m tamam dediler, işlemler başladı, heyete girdim, %40 Rapor Verdiler.
Raporda Şu Bilgiler Mevcut:
Bu Raporla Deftardarlığa Başvurdum Vergi İndirimi İçin 25.08.2009
Fakat
01.09.2009 Tarihinde Bir İş Görüşmem Oldu Özel Güvenlik Görevlisi Olabilmem İçin Şu An Saglık Durumum İyi Sertifikamda mevcut İşe Girebilmem İçin Devlet Hastanesinden Saglık Raporu İstiyorlar. Ben .13.08.2009 Tarihinde %40 Özürlü Raporu Aldım
Fakat İş Güzel Maaşı İyi Sundukları Olanaklar Çok Güzel Ama Saglık Raporu İstiyorlar Ne Yapabilirim?
Lütfen Yardımcı Olun Kafam Çok Karışık
1-Özürlü Raporu İptal Ettirebilir miyim Ve Ya Saglam Raporu Yada Bu İşte Çalışabilir Diye Rapor Alabilir miyim...
(İptal Ettirdim) Deftardarlığa Vergi İndirimi İçin Başvurdum Problem Olur mu?
(İptal Etmediler) Defterdarlıktan Vergi İndirimi Çıkmadı?
Ne Yapıcam O Zaman
Saygılarımla...
Kasım 2008 de Böbrek Nakli Oldum. Şu An Saglık Durumum İyi Özel Sektörde Çalışıyorum. Vergi İndirimi İçin Maliyeye (Deftardarlığa Müracatt Ettim), Devlet Hastanesinden Özürlü Raporu Al Dediler, Bizlik Bir Şeyin Yok... Ben de Devlet Hstanesine Kendim Vergi İndirimi İçin öZÜRLÜ RAPORU almak istediğimi söyledi.m tamam dediler, işlemler başladı, heyete girdim, %40 Rapor Verdiler.
Raporda Şu Bilgiler Mevcut:
Teşhiş: Renal Transplantasyonlu (Böbrek Nakilli)
Agır Özürlü: HAYIR
Özür Durumuna Göre Tüm Vücut Fonksiyon Kaybı: % 40
Çalıştırılamayacağı İş Alanları : ------
Geçerlilik: SÜREKLİ
Raporun Kullanım Amacı: 2022 Sayılı Kanundan Yararlanabilir...
Agır Özürlü: HAYIR
Özür Durumuna Göre Tüm Vücut Fonksiyon Kaybı: % 40
Çalıştırılamayacağı İş Alanları : ------
Geçerlilik: SÜREKLİ
Raporun Kullanım Amacı: 2022 Sayılı Kanundan Yararlanabilir...
Bu Raporla Deftardarlığa Başvurdum Vergi İndirimi İçin 25.08.2009
Fakat
01.09.2009 Tarihinde Bir İş Görüşmem Oldu Özel Güvenlik Görevlisi Olabilmem İçin Şu An Saglık Durumum İyi Sertifikamda mevcut İşe Girebilmem İçin Devlet Hastanesinden Saglık Raporu İstiyorlar. Ben .13.08.2009 Tarihinde %40 Özürlü Raporu Aldım
Fakat İş Güzel Maaşı İyi Sundukları Olanaklar Çok Güzel Ama Saglık Raporu İstiyorlar Ne Yapabilirim?
Lütfen Yardımcı Olun Kafam Çok Karışık
1-Özürlü Raporu İptal Ettirebilir miyim Ve Ya Saglam Raporu Yada Bu İşte Çalışabilir Diye Rapor Alabilir miyim...
(İptal Ettirdim) Deftardarlığa Vergi İndirimi İçin Başvurdum Problem Olur mu?
(İptal Etmediler) Defterdarlıktan Vergi İndirimi Çıkmadı?
Ne Yapıcam O Zaman
Saygılarımla...