Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum var. Sol diz altı ampütasyon sonrası oran değişir mi?

mustafasen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam. sol diz altı ampütasyon onerdıler. suanki saporum %40 vergi indrim var. amputosyondan sonra oran düşer mi çıkar mı ? teekkurler.

benimde şuan iyi ama bu hastalık çok sinsi benim femur komple hasarlı nerdeyse bişey de yapamıyolar sadece yıkama + debridman yapabiliyolar onuda her hastane yapamıyor baltalimanı gibi tecrübeli doktorların olduğu hastaneler yapıyolar.

Mustafasen kardeşim bildiğim kadarıyla operasyondan sonra sana dizaltı amputasyondan vereceği rapor %32 İnş. yoktur da eğer varsa başka bir rahatsızlığında onun oranı ile balthazara göre bi puan alırsın.

kronık ost. için ampute istiyorlar.kararsız kaldım..

Kronik osteomiyelit içinde oran verilir. Hastalığınızı yok sayamazlar. Rapor oranınızda bir düşüş olmayacaktır. Siz, % 40 oranlı raporu kronik osteomiyelit'den mi almıştınız?

yok. kronik ost. almadım. bende sspina bifida var doğuştan. kronık ost. daha yeni oldu.

yardımcı olurmusunuz lutfen.

Üst Alt