2003 yılında % 40 oranında sadece işitme kaybından aldıgım ve askerliktende muaf oldugum raporum vardı,emeklilik için vergi indirimi şart oldugunu ögrendim,2005 yılıydı sanırım vergi indirimi için basvurdum ankarada düşürüldü onay alamadım,2013 10. ayda tekrar vergi indirimi için basvurdum ve bu defa hipertansiyon rahatsızlıgımda eklendi %10 da ordan veriliyor oran,hastane bana %37 vermiş,işitme kaybından zaten 40 vardı 10da hipertansiyondan geldi 45 50 almam gerekirken 37 verdiler saglık müdürlüğüne itiraz ettim,diger hastane yüksek verdi hakem hastane felan derken 3sefer 3farklı hastanede heyete girdim,hakem hastanede 42 verdi,10. aydan beri çabamın sonucunu 2014 4. ayda alabildim.ilk hastane 37 verdigi içn o vergi dairesine gitmiş ve o dosya kapandı dediler tekrar çalısma belgesi felan alıp bugün çok şükür evraklarımı teslim ettim.oradaki bayan 3ay sonra buraya gelip sonucu ögrenebilirsin dedi.
şimdi asıl merak ettiğim ankarada yine sorun yasarmıyım hastanenin verdigi sonuc onaylanıyor artık die duydum,mahkeme felan ugrasmak istemiyorum nekadr çok engel koyuyorlar böyle insanlara.2003 1. ay sigorta girişim,%42 raporum var 3.500 prim günüm var suanda,yanlıs bakmadıysam sanırım 19 yıldan yararlanıyorum 2022 demi emekli olurum ve emekli olurken 2014 tarihli raporum yeterli olurmu tekrar heyete girmeme gerek varmıdır?(raporumda sürekli ibaresi mevcut)biraz arastırma yaptım 3.derece engelliler 190tl vergi indirimi alıyormus %20 si veriliyormus 25 30tl arası sanırım,hastanede emeklilik için basvuran vergi indirimi alan birisi ilk iş yerim 25 30 tl veriyordu suan 2yıldır farklı biyerde çalsıyıorum 200tl veriliyor vergi indirimi dedi,iş yerine göre degisiyor dedi aslı varmıdır yoksa 190tl nin %20 simidir?..çok soru sordum biliyorum,bizi aydınlatan sizlerden Allah razı olsun...
şimdi asıl merak ettiğim ankarada yine sorun yasarmıyım hastanenin verdigi sonuc onaylanıyor artık die duydum,mahkeme felan ugrasmak istemiyorum nekadr çok engel koyuyorlar böyle insanlara.2003 1. ay sigorta girişim,%42 raporum var 3.500 prim günüm var suanda,yanlıs bakmadıysam sanırım 19 yıldan yararlanıyorum 2022 demi emekli olurum ve emekli olurken 2014 tarihli raporum yeterli olurmu tekrar heyete girmeme gerek varmıdır?(raporumda sürekli ibaresi mevcut)biraz arastırma yaptım 3.derece engelliler 190tl vergi indirimi alıyormus %20 si veriliyormus 25 30tl arası sanırım,hastanede emeklilik için basvuran vergi indirimi alan birisi ilk iş yerim 25 30 tl veriyordu suan 2yıldır farklı biyerde çalsıyıorum 200tl veriliyor vergi indirimi dedi,iş yerine göre degisiyor dedi aslı varmıdır yoksa 190tl nin %20 simidir?..çok soru sordum biliyorum,bizi aydınlatan sizlerden Allah razı olsun...