Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum var. Vergi indirimi için başvurdum. Bu oranı düşürürler mi?

superhakan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak.
vergi indiriminden yararlanmak için başvuru yaptım devlet hastanesinden aldıgım rapor %40 dır.bunu düşürürlermi eger düşürürlerse ne yapmam gerekiyor nerelere başvurmam gerekiyor.
şimdiden vereceginiz yanıtlar için teşekür ederim.

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu?
lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun şimdiden vereceginiz bilgiler için teşekürler

Maalesef yeni yönetmeliğe göre bazı yeni raporlar Ankara Maliyesi tarafından düşürülmekte.Böyle bir durum ile karşılaşmanız durumunda Hukuki süreç başlatabilirsiniz.

teşekür ederim raman72.inşallah böyle bir durumla karşılaşmam karşılaşırsam
nasıl bir hukkuki süreç başlatabilirim verilen rapora itiraz ve hangi mahkemeye başvuruda bulunabilirim bilgin varsa aydınlatırmısın.şimdiden bileyimki ona göre hızlı bir şekilde müdahele edebileyim çünkü her olumsuzluga karşı hazır olmalıyım ve ona görede davranmalıyım

günaydın benim hastane raporum %48 idi Ankaradan gelen %40 yani düşürmüşler
.umarım sorun yaşamazsın

arkadaşlar hastanemi düşük veriyor yoksa vergi dairesimi düşürüyor buna dikkat edin ona göre itiraz edilmesi gerekiyor. Ben %45 işe girdim ve rahatsızlığım daha artmasına rağmen hastane bana %80 verdi ve vergi dairesi ban %18 göndermiş ben bunun nerden kaynaklandığını bilemeden tekrar başka hastaneye baş vurdum %40 aldım nerden düşürüldüğünü tam bilemediğim için iş uzadı beni vergi dairesinden düşürmüşler neye istinaden düşürmüşler ben onu bir türlü anlayamadım cünkü vergidairesindeki doktorlar beni görmediler bile o yüzden benim iş uzadı sizin nerden d üşürmüşlerse oraya itiraz ederseniz işiniz uzamaz

vergi dairesi ve sosyal güvenlik bakanlıgın da doktorlar var oralarda incelenip takdir hakkı kullanılarak kafalarına göre düzenliyorlar kral dan çok kralcılar birazda tek hastalık varsa işin zor

Üst Alt