Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum var. Yararlanabileceğim indirimler ve haklarım nelerdir?

sefikgonenckara

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim o nedenle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Bir arkadaşımdan öğrendiğime göre özürlü olduğum için elektrik,su,telefon vb faturalarda indirim hakkım varmış.Bu indirimlerden yararlanmak için bir tek dilekçe yeterliymiş.Acaba bu dilekçeyi hangi kurum yada kurumlara vereceğim,ayrıca bu dilekçenin bir de örneği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba iyi aksamlar arkadasim oncelikle hos geldin diyorum.tek dilekcenin yeterli olup olmadigi konusunda bir fikrim yok ben sular idaresine ayri gittim telekoma ayri gittim elektrik idaresinde ise ozurlulerle alakali defalarca sormama ragmen biz ozurluler icin herhangi bir indirimin soz konusu olmadigini soylediler basladiysada benim haberim yok telefon daki indirim gunduz 3000 dakika gece 3000 dakika kullaniyorum ve sadece 12 lira 50 kurus oduyorum internet ise limitsiz 41 lira sular idaresinde ise yüzde 50 indirim uygulaniyor daha baska i.e.t.t. den cikaracagin kartla bedava seyahat edebiliyorsun hava yollarinda ve muze girislerindede belli oranlarda indirim saglandigini duymustum benden bu kadar:) haa birde hastanelerde elindeki raporla randevu almadan sira beklemeden muayene olabiliyorsun saygilar...

özürlü kimlik kartı çıkartırsan bütün futbol/basket maçları ücretsiz

Ferhat hoşbulduk arkadaşım teşekkür ediyorum.Yalnız başlığı yanlış yazmışım.Bütün bu senin de saydığın hakların neler olduğunu ben de biliyorum.Yalnız hepsini tek bir dilekçeyle ve tek bir yere müracaat ederek halledebileceğimi söyledi bir arkadaşım.Onu öğrenmek istemiştim.Umarım bir bilen arkadaş çıkar.Ama yine de senin de ilgine çok teşekkürler.

Çok teşekkürler Onurcan bunu öğrendiğim iyi oldu yalnız en az %40 mı olması gerekiyor özür oranının?

Üst Alt