Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 Raporuma rağmen zor görevler veriliyor..?

yorgun532

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.benim sizlere sorum şöyle.%40 engelli raporum var ortepedi ve surekli kronik.yani ben kemik kanseriyle mücadele ettim. Şimdi kontrrollere gidiyorum.çok şükür iyiyim ama ayağından 6 kez ameliyat oldum.ayakta çok kalırsam ve yurudugum zaman ayağım şişiyor ve ağrı yapıyor.ben bir belediyede gecici isci olarak çalışıyorum önceden bekçilik şoförlük yapardım şimdi başkanla aram iyi değil beni agir işlere veriyor ne yapmam gerekir.böyle devam ederse işi bırakmak zorunda kalacam.lütfen yardımcı olun.

Bak Şimdi Birincisi belediyede bu tip iş paylaşımlarını başkan yapmaz yazı işleri - idari işler gibi birimlerde yapmaz , Belediyede iş paylaşımlarını genelde Belediye Meclisi olarak bilinen encümenler gerçekleştirir, yinede başkanın birinci derecede elinin ayağının olduğunu düşünüyor isen O Başkana git sözlü olarak durumunu beyan et üslübünla efendice söyle raporunu ibrazet hatırlat, eğer gene aynı fiili uygulamaların olduğunu aynı haksızlıkların yaşandığını düşünüyor isen bu seferde işi yapma demiyorum yapama ve yapamıyorum bak yürüyemez oldum diye işi yapama bu durumda seni çıkartmazlarsa aynen yapamama uygulamasını sürdür , kardeşim ayaklarım şişti raporum var yürüyemiyorum de geç, Ha işten çıkartma durumu olursa ki başkanla aran kötüyse olaçak olan odur yani, bu durumda 2 adet yakın tanıdıklarından şahit bulursun iş mahkemesinde dava açarsın şahitlerle ve raporunla yüzde 99 kaznarsın + olarakda iş mahkemesi davasından sonra genel mahkemede Manevi tazminat davası açarsın bu mahkemeyide iş mahkemesinin kararı yönünde kazanırsın ADLİYEDEN Korkmayın Gidin adliyelere Kardeşim ......

Teşekkür baran bey ben raporumu is yerime bir dilekçeyle tarafıma daha rahat ve uygun bir is verilmesi diye tekrar posta yoluyla versem bir sonuç alirmiyim.bizim belediye küçük bir ilçe belediyesi.dediğiniz gibi bu işleri yazi işleri müdürü yapıyor gibi.

SİZ TALEP DİLEKÇESİNİ VERİN KAYDA GİRSİNKİ DAVADA RESMİ BİR BAŞVURUNUZ olduğu görünsün, Yoksa sözle olan bir talebin hükmünü ispat için ayrıyeten şahit vs özel deliller bulunması gerekir iş sarar , Yani diyorumki siz belediye için suyu ocağa koyunda olmazsa Çay Demlersiniz, Söz Uçar Yazı Kalır Unutmayın

Üst Alt