Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 40 raporumla alacağım vergi indirimi rapor oranımın düşürülmesiyle iptal olur mu?

Birol Koç

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Slm bir yıl önce aldıgım % 40 bipolar bozukluk rahatsızlıgından almış oldugum rapor var 5 yıl süreli bu arada maliyeye vergi indirimi için başvurdum aynı oranda geldi sorum şu emeklilik hakına sahibim yalnız ileride bu oran düşürülüp emekliligim iptal olurmu raporumu yükseltmemmi lazım benim durumumda olupda emekliligi iptal olan arkadaşlar varmı ona göre bir yol izleyecegim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:confused:

kazanılmış haklar geri alınamaz hiç bişi olmaz en fazla yargıya gider oda haklar alınamaz kümünü verecek

cevaplarınız için sağolun en iyisi rapor yüksetmeyi denemek sanırım bu arada forumda bu kadar arkadaş var cevap saysı iki kişi enteresan

Birol bey, raporu yükseltmenize gerek yok. Siz emeklilik için başvurduğunuzda, eğer SGK size Kontrol Muayenesi şerhi düşmezse, sizin açınızdan kurcalayacak bir durum yok. Emekli olun, SGK bi şey isterse, o gün geldiğinde hastaneye gider ve kontrol muayenesi olursunuz

Kontrol muayenesine tabiyim emeklliki müracaatı yapabilirmiyim.

% 40 raporum aynı orandakivergi indirimimle emeklilik için başvuru yapmayı düşünüyorum fillen çalışıyorum eylül ayında vergi indirimim bir yıl süreli oldugunundan hasteneye sevk edildim hastane ocak ayına gün verdi kısaca yeni vergi indirimim nisan ayı gibi yeni oran ve süreli veya süresiz diye çıkar sizce yeni rapor ve vergi indirimini beklemelimi yoksa mevcut haliyle başvurumu yapayım :confused: şimdiden vereceginiz fikirler için teşşekkür eder saygılar sunarım

2012 Eylül ayın da 1 yılınız dolmuş şuan vergi indirim hakkınız yok ve emekli olmak için müracaat edemezsiniz. yeni raporunuzdan ne derece çıkar bilemeyiz bekleyin ve vergi indirim derecenize , süreli veya süresiz ona göre hareket edin derim..

başvuru yapmanız birşey degiştirmez raporunuzun günü dolmuş sgk defterdarlıga sorar emekli etmez yeniraporu beklemeniz lazım egerki erken emeklilikten yararlanmak istiyorsanız

Üst Alt