Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporumla engelli kartı alabilir miyim?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
koah hastasıyım vergi indiriminden %40 rapor alarak özürlü emekli oldum..engelli kartı alabilirmiyim.kart alma hakkım varsa bou raporum yetiyormu.yoksa yeni rapormu almam lazım..bu raporu toplu taşıma için kullanıcam..

Alabilirsiniz ve raporunuz da geçerlidir.

İkamet ettiğin ilde Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne raporun aslı ( kendileri fotokopisini çekip aslı gibi yaparak aslını yine iade ediyorlar ) 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile giderek orada dolduracagin matbu form ile teslim ediyorsun 15/20 gün sonra gidip kartını alıyorsun

aile ve sosyal poltikalr il müd .. gittim o ayrı bi şey tekrar rapor almanız gerekiyor dedi..aynı tahlıllrı yaptırmak büyük bi eziyet..ayrıca rkoah dan rapor aldıktan sonra şeker hastalıgınada yakalandım..anlamadım ne yapacam..ayrıca ben şunu belirteyim ben bu raporu vergi ind.yararlammak için vergi dairesine başvurup gerekli evrakları hallettikten sonra devlet hastanesindenmuayane tahliller yapıldıktan sonra ankara %49 buçuk gitti ankara % 40 a düşürdü..bana maliye vergi dairesi ve raporum 3 nüsha olarak geldiben bununla sgk il müd.. gittim ..pirimim tamamladıgım için sistemden baktılar emekli olabilecegimi söylediler ve gün vererk yazını almaya gelebilirsin ..o gün gidip yazımı aldım ve işi bıraktım benim emekliligim bu şekilde olduu.2 ay sonra yaşlılık aylıgından maaşa baglandım..

Üst Alt