Slm ben 31 yaşındayım bu zamana kadar hiçbir haktan yararlanmadım. olumsuz cvp aldım
% 40 raporum var 1 gözümde sorun var küçükken 1,5 yaşındayken beyin ameliyatı da oldum şimdi kalıtsal hastalıklarda çıkıyor
sizden istediğim 1. raporumu nasıl yükselte bilirim tek gözden rapor verdiler
2.engelli maaşı almak istiyorum neler yapmalıyım babam sgk emeklisi 1500 tlye yakın maaş alıyor evde 3 kişi yaşıyoruz.
3. vergi indirimi nasıl alıyoruz
4. aracı alsam indirim olur mu?ben mi? kullanmalıyım başkası kullansa olur mu?
5. engelli ehliyeti alabilir miyim? neler yapmam lazım
6. toki engelliler için ev yapıyor onlardan almak için yakınımızdakilerin üstüne kayıtlı olmaması lazım
son olarak da görme engelim olduğu için kimse iş vermek istemiyor 2003 sigorta girişim var geriye dönük ödesem malulen emekli olabilir miyim? neye başvurduysam kapı yüzüme kapandı sizlerden yardım bekliyorum
% 40 raporum var 1 gözümde sorun var küçükken 1,5 yaşındayken beyin ameliyatı da oldum şimdi kalıtsal hastalıklarda çıkıyor
sizden istediğim 1. raporumu nasıl yükselte bilirim tek gözden rapor verdiler
2.engelli maaşı almak istiyorum neler yapmalıyım babam sgk emeklisi 1500 tlye yakın maaş alıyor evde 3 kişi yaşıyoruz.
3. vergi indirimi nasıl alıyoruz
4. aracı alsam indirim olur mu?ben mi? kullanmalıyım başkası kullansa olur mu?
5. engelli ehliyeti alabilir miyim? neler yapmam lazım
6. toki engelliler için ev yapıyor onlardan almak için yakınımızdakilerin üstüne kayıtlı olmaması lazım
son olarak da görme engelim olduğu için kimse iş vermek istemiyor 2003 sigorta girişim var geriye dönük ödesem malulen emekli olabilir miyim? neye başvurduysam kapı yüzüme kapandı sizlerden yardım bekliyorum