Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporumla vergi indirim başvurusunda bulundum. Yeniden hastaneye yönlendirdiler?

cemila

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim de özürlü raporum var.
diyabet tip-1 30
kulaktan duyma azlığı 6
bel fıtıgı l4-5 den 8 vermişlerdi
raporum toplamda %40 devamlı olarak verildi.

18.10.2010 tarihinde deftartarlığa vergi indirimi için müracat ettim. fakat ankarayı aradım hastaneden ek bilgi için deftartarlıga geri gönderdik dedi.
arkadaşlar benden ne istemişlerdir acaba. verdiğim degerlerde özürlülük yönergesine uymayanmı var. bel fıtıgından şüpheleniyorum yardımcı olur musunuz.

Neyi eksik bulduklarını ancak size gönderilecek yazı ile öğrenebilirsiniz. Buradan bir şey söylemek mümkün değil. Adresinize bir yazı gelir, yazıda belirtilen işlemi tamamlarsınız ve hastane de evrağı kuruma gönderir.

istedikleri ek belgeleri gönderdim ama %37 olarak geri gönderdiler. resmen kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar ne halde çalıştığımızı bilmiyorlar. özel güvenlikçiyim 12 saat ayakta kalıyorum ama gelin ne acılar içinde gelecegim %3 lük bir derecede .emekliliğim geldi derken uzadı. ne yapmam gerekli

birde engelliler günle emekli olurlar yazıyor yasada % 40-49 6480 iş günüylü emekli olurlar yazıyor benim raporum 2010 eylülde aldım emekli sandıgında 9 yılım var tsk dan fiili hizmet zamlarım ssk ya aktarınca gecerli ise 4050 gün yapıyor ssk dan ise 1850 gümüm ve askerlik borlanmam 450 gün toplam 6350 günüm oluyor vergi indirimi almadan 6480 günle emekli olabilecekmiyim

Bülent anlamadım?..
Nasıl ihtiyaç yok?
Arkadaş başka bir başlıkta 2004 den beri ssk lı olarak çalıştığından bahsediyor Türk Silahlı Kuvvetleri hizmeti bu tarihten önce,yani son 7 yılın tamamına yakını ssk lı ve emeklilik elde edeceği kurum da ssk olacaktır.
SSK dan emeklilik için de yeni yasanın yürürlük tarihi olan 1 Ekim 2008 den önce sigortalı olanlar erken emekli olabilmek için vergi indirimi almak zorundalar.
Ben bu şekilde biliyorum,bilmediğim yeni düzenlemeler varsa bilgilendirirsen sevinirim.

Üst Alt