Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporumun olması KPSS ile atanmama engel olur mu?

yovo

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
slm 0/0 40 raporluyum sag kolumdan engelliyim ve 4 yıllık ünüversite mezunuyum kpss den 70 puan aldım devlet memuru olabilirmiyim bana bilgi verirseniz ne yapmam gerekiyor yardım larınızı beliyom tşk

KPSSden devlet memuru olabilirsiniz. Tercih yapabilirsiniz ama dikkatlı olun tercih yaparken.
diyelim fiziki sorun yada engel durumu olmayacak diye bir yazsı varsa o kısımları tercih olarak işaretleyemezsiniz. Kaldı ki öyle bir yazı nadir çıkıyor. Yani öyle bir yazı yoksa tyercih yapabilirsiniz...

diyelim yerleştiniz: işlemler yapılırken özürlü raporunuzu (% sakatlık durumu belirtir rapor olmalı) işyerinize ibraz edersiniz olur biter. Sorun olcağı sanmıyorum. Böyle durumla yerleşenler var. Gönlünü rahat tut tercih yapabilirsiniz.

%40 raporla Ekpss ye girerseniz memur olma şansınız var

arkadaşlar verdiginiz bilgi için tşkederim

işkur var . Rapor ile devlet memuru olma sansıda var . Takip etmek gerekiyor öyle seyleri.

Sevgili Yovo, benin size tavsiyem, kesinlikle engelli kadrosundan bir işe girmeye çalış. Normal kadrodan işe girdiğinizde size sağlam muamelesi yapılır. Size engellilere verilen hakları vermek istemezler. İş hayatınızda devamlı zorluklarla karşılaşırsınız. Kendinizi anlatmakta zorlanırsınız. Sistemi zorlamaya gerek olmadığı gibi eğitimli engellilerin iş bulma şansı daha yüksektir.

Üst Alt