Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 40 raporun vergi indirim oranı maaşa kaç TL yansır?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
%40 raporun vergi indirim oranının maaşa kaç tl yansır 180 tl vergi indirimi diyor bunun maaşa yansıması kaç tl ?

Yaklaşık 27 TL gibi bir miktar yansır..

benimde %44 raporum var bodromda 540 tl özel indirimler hanesinde bir rakam görüyorum ne kadar yansımış olabilir

Sakatlık indirimi de Birinci Derece (%80 ve yukarısı) özürlüler için 770.-TL, İkinci Derece (%60 ile %80 arası) özürlüler için 380.-TL, Üçüncü Derece (%40 ile %59 arası) özürlüler için, 180.-TL olarak belirlenmiştir.
770.TL %15 =115.50 TL.
380.TL %15 = 57.00 TL.
180.TL %15 = 27.00 TL şeklinde maaşa yansır...

bu özel indirim 540 tl neyin nesidir acaba
bordro hesaplama bilen arkadas yardımcı olabilirmi

Bireysel emeklilik fonunda paraniz varmi ?

ben 3 dereceden yararlanmam lazım ama bodroda özel indirim diye bir kısım var karsılıgında 540 tl yazmakta çözemedim bu işi insan kaynaklarına sordum sadece yansımıs maasa diyor oranı hakkında net konusamıyor

maliye bakanlığı

arkadaşlar benim sorum ben vergi indirimi aldım 3 derece maliyede kalıtlımıdır yoksa deilmi 765 tl maaş alıyorum vergi indirimi parası alıyormuyum acaba

Üst Alt