Merhaba arkadaşlar.Ben bir dönem rahatsızlık geçirdim.Hatta bu süreçte hastaneye yatışım oldu.Krizi fırsata çevirmek yani Engelli KPSS'ye girmek için rapor aldım.EKPSS'de başarısız oldum ve birdaha da denemek istemedim zira;özel sektörde yükselme şansım olduğunu gördüm.Fakat;önümde engel teşkil eden faktörel durumları ortadan kaldırmam gerekiyordu.Onlardan bir tanesi engelli raporum.Yaklaşık 2 senedir hastalığım tamamen iyileşti diyebilirim.Hatta 5 aydır Apartman Yöneticiliği yapıyorum.Aidat tahsilatı,icra takibi,jeneratör ve asansörlerin periyodik bakımı,yine jeneratörün yakıt ikmali için tanker çağırma,apartmanın temizliği,onarımı gibi vazifelerimi hakkıyla yerine getirmekteyim.Ve herkesler benden memnunlar.Telefonla borç bildirimi yapıyorum,internet bankacılığı kullanıyorum hatta WhatsApp grubu kurdum oradan apartman sakinlerini her konuda bilgilendiriyorum.Kısıtlılığım vardı ben adliye,karakol,hastane gezerek kendi uğraşlarımla kaldırdım,ehliyetim kayıptı ben çıkardım,engelli kimlik kartımı ben çıkardım,uzun yol şoförlüğü de dahil şoförlük yapabiliyorum ve hiç ceza puanım yok.Kısacası normal insanım artık.Pandemi salgınında iş bulma yüzdemiz 50 ise engelli raporu ile %10'lara hatta 0'lara düşüyor.Çünkü;benim raporum ruhsal.Kaldırmayı planlıyorum.Şuan telefon hattı tarife indirimi ve su indiriminden faydalanmaktayım.Biraz araştırma yaptım ruhsal engellilerin raporunu iptal ettirmeleri sözkonusu olamaz deniliyordu avukatlar sitesinde.Daha önce böyle bir deneyim sahibi olan var mı?Varsa neler yapmak gerekiyor ve iptal edildiğini varsayarsak askere gitmem gerekir mi?
NOT:1,5 2 senedir uyku ilacı haricinde hiçbir ilaç kullanmamaktayım...
NOT:1,5 2 senedir uyku ilacı haricinde hiçbir ilaç kullanmamaktayım...