Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 sürekli raporu ömür boyu kullanabilir miyim?

onurkacar

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
%40 sürekli raporu ömür boyu kullanabilir miyim???

Sürekli demek devam eden demek yani evet

Arkadaşlar benim %40 raporum var süreğen kronik hastalıkta oran düşer mi?

Arkadaşlar benim %40 raporum var süreğen kronik hastalık kolay geçmez demek sizce raporu yeniden cikartsam oran düşer mi?? Fazla geçmedi hastalığım??

Sürekli olarak normal şartlarda kullanırsınız; lâkin yarın bir gün sakatlık oranları değişir veya yararlanmak istediğiniz bir hak için yeni alınmış engelli raporu gereklidir gibisinden ibareler gerektiren durumlar ile karşılaşırsanız sözde sürekli rapor olarak kalır...

Mecbur kalmadıkça yenileme yapmayınız.

onurkacar ötv indirimi için 2 şart vardır %90 rapor veya
Ortapedik rahatsızlık sizin engeliniz ortapedikmi.

Evet fiziksel engelliyim de raporda süreğen kronik yazıyo ama fiziksel engelliyim olur mu sizce? umut2135

onurkacar heyet raporu oluyor aynı engelli raporu gibi
Ama ötv indirimi için ayrı düzenleniyor sadece.

Kardeşim raporu 2011 de aldım %40 oran dusuruyolarmis ya adamlar sıkıntı olmaz mı sence ekpss falanda girdim umut2135

onurkacar 2012 yönetmenlik degişti rapor oran düşe bilirde yükselebilirde gerekli yönetmenliğe bak sana uygun
Hangisise karşık oran bak ama hiç riske girme derim yeni rapor için karar senin.

Üst Alt