Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 üzeri rapor alırsam 2022 maaşından yararlanır mıyım sizce?

egos45

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
benim sorum olacak size benim ilk raporum yüzde 0 ve ben o rapora itiraz ettim il sağlık müdürlüğü beni devlet hastanesine gönderdi devlet hastaneside ruh ve sinir hastalıkları hastanesine heyete girdim cıktım eğer itiraz sonucu 2. raporumdan yüzde 45 gibi oran alırsam 2022 maasından yararlanırmıyım ben

Evde kişi başına düşen gelir 270 tl yi geçmiyosa faydalanabilirsin
evde sigortalı çalışan veya emekli biri varsa faydalanamazssın

babam emekli ama ben hesapladım 270 tl yi gecmio kişi basına düşen geliririmiz emekli ilkkez duyuyorum

babam emekli ama 900 alıo evdede 4 kişiyiz ee oluo işte gecmio sen nediosun mirhat kardes

kafamı karıştırdın yaa ee benim kardeşimde engelli ona sormuslardı babam emekliyken 2022 maasından yararlanmak istiyomusun diye sormuslardı ama o okuyorum ben dedi kabul etmedi şimdi nasıl emekli olan alamıo anlamadım baqbam bana para vermio be kurus koklatmıo ben nası yararlanmaıcam :(

hee tamam o zaman 270 i geçmiosa bağlanır

yararlanırım belki ama beni hakem hastaneye sevkedeceklermiş 3.rapor için çünkü ilk raporum 0 ikinciden 45 dahi alsam gecersiz dio il sağlık müdürlüğü ne iştir anlamadım hayırlısı

bende 26 yasındayım pekı yasaya gore babamın velayetınden cıkmısım ama dedıler genede basvursan maas alamassın o zaman sokakta yasacagıma daır muhtarılıktan bı kagıt cıkarayım

alırsın devran kardes raporun yüzde 40 ve üstüyse pasa pasa alırsın babanın velayetinden nasıl cıkıosun ki babaya bakmaz o evdeki kişi basına düşen paya bakar

oylede egos kardes babam memur guya maas alıyor benım ısım yok uzerımde her hangı bırsey de yok sıgortam yok ama bana sgk dan aylık prım cıktı babam maas aldıgı ıcın bu maas almama engel olabılır dıye dusunuyom genede basvurcam bakalım ne olcak

rapor oranım%44 2 yıl süreli

takma kafana alırsın ya o evde kişi basına düşen gelire bakar benimde sorunum benim ilk raporum yüzde 0 il sağlık müdürlüğü bana seni devlet hastanesinden sora hakem hastaneye sevkedecez diodu ben 0 olan o rapora itiraz ettim il sağlık müdürlüğü beni devlet hastanesine gönderdi devlet hastaneside ruh ve sinir hastalıkları hastanesine heyete girdim cıktım eğer itiraz sonucu 2. raporumdan yüzde 45 gibi oran alırsam 2022 maasından yararlanırmıyım acaba bilenler yazsın

benim ilk raporum yüzde 0 il sağlık müdürlüğü bana seni devlet hastanesinden sora hakem hastaneye sevkedecez diodu ben 0 olan o rapora itiraz ettim il sağlık müdürlüğü beni devlet hastanesine gönderdi devlet hastaneside ruh ve sinir hastalıkları hastanesine heyete girdim cıktım eğer itiraz sonucu 2. raporumdan yüzde 45 gibi oran alırsam 2022 maasından yararlanırmıyım acaba bilenler yazsın kelebek hanım özellikle sizin bilginiz lazım

arkadaslar benim yüzde 0lık raporum vardı ona itiraz ettim itiraz ettiğim rapordan yüzde 40 alırsam ikincisinde 2022 den yararlanırmıyım

Üst Alt