Hayırlı geceler arkadaşlar. hastalık sebebi ile forumdan bir süreliğine uzak kaldım. aşagıda paylaştıgım konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. daha önce engelli durumumu ögrenmek için rapor almıştım. tekrardan ö.t.v muafiyetli araç alımı için saglık kuruluna başvuru yaptım. personel önce engelli ehliyet almam için başvuru yapmamı ve aile hekimimden sevk almamı söyledi. aile hekimim beni k.b.b , ruh saglıgı, göz,dahiliye, nöroloji, ortopedi bölümlerine sevk etti. ortopedi ve göz bölümü hariç diger bölümler hastanın hangi sebeble ilğili bölüme yönlendirildiği anlaşılamamıştır diye raporun açıklama kısmına not düştüler. göz bölümü monoküler ehliyet alabilir ve bazı kısıtlama kodları yazdı. ortopedi doktoru sol bacagımda kısalık olmasına ragmen( engelli raporunda yazdıgına göre) muayene odasında ilaç mümessili ile muhabbet ediyor bu arada bana hiçbir şey sormadan engelli raporuna dahi bakmadan çıkabilirsin dedi . sonuç olarak altı bölümü 2 günde bitirebildim. saglık kurul odası evrak birimine gittim. bana aldıgım belgeler ile nüfüs müdürlüğüne gidip ehliyetimi alabilecegimi söyledi. oradaki personele kısıtlama kodlarını nufus müdürlüğümü yazacak dedim evet onlar yazacak dedi. bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor arkadaşlar