Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 yaşından önce kalp krizi geçirmek..?

mlhzkn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi forumlar. Aranızda 20-40 yaş arası kalp krizi geçiren birisi var mı acaba ?

Arkadasımın babası kalp krizinden vefat etti 39 yaşındaydı . Halamın torunu da 23 yaşında kaçıncı anjusunu oluyor bilmiyorum en son ameliyat oldu . Yaşı kalmadı pek fazla artık çok aşağılara indi

28 yaşındayım bir sene önce kalp krizi geçirdim. Şu anda kalp yetmezliği rahatsızlığım var.

Ne seviyede kalp yetmezliği var artık tedavi şekli değişiyor kök hücre ekilecek kalbe doktoruna görüş gökhan
Gökhannnn

5 Nisan 2011 günü, 27 yaşındayken kalp krizi geçirdim. 45 dakika sürdü, 3 dakika civarında ölüm halinden sonra hayata geri döndüm.

Ozaman sendede kalp yetmezliği mevcuttur yukarıdaki dediğimi sende doktoruna sor@dokuzparmak ontanedir

EF değerin kalp yetmezliği tanısı konma sınırındaydi. Hatta sadece kalpten %50 oranın var raporumda. Doktorum 45 ila 50 arası belki nakil dusunebiliriz şimdilik iyisin diyor. Üç farklı doktordan konuyla ilgili gorus aldım hepsi aynısını söylüyor.

Hayırlısı bakalım hakkımızda

1. seviye hap ile tedavi sürecinde yim. Doktor hap ve düzenli yaşam ile stabil kalabilir rahatsızlığın dedi.

senin durumun uygun doktorunla konuş bakalım ne diyecek kalp nakli zor çünkü yok @dokuzparmak ontanedir

eğer stabil kalıyorsa ve ileri derece değilse devam et bu şekil @dokuzparmak ontanedir

Duyduğum kadarıyla erken yaşta kalp krizi geçiren biri genelde oluyormuş yaşlıların kurtulma oranı daha yuksekmis

Aynen öyle bunun sebebi de yaşlı insanlarda kalbin daha esnek olması diye söyleniyor

evet şu an 46 yaşındayım ama 2003 senesinden beri kalp hastasıyım aralıklarla 6 adet stent takıldı

ortalama 50 yaşından sonra kalbi besleyen kroner damarlar arasında yan damarlar oluşuyor, ana damar tıkalı olsa dahi yan damarlarla tıkalı olan damarın kanlandırdığı bölge yan damarlarla bir şekilde kanlanıyor, genç yaşta o yan damarlar gelişmediği için tıkalı damarın beslediği kalp bölgesi kansız kalıp daha hızlı ölüyor, genç yaşta geçirmek bu nedenle çok riskli ! erken müdahale bu yüzden çok daha önemli

Yaş 45, 10 sene önce yani 35 yaşında kriz ardından 2008 de üst girişten tıkalı iki damara özel operasyonlarla 8 saatte toplam 6 stent 2014 de tıkanan stentlerin üstüne 2,5 saatte 5 stent daha toplam 11 stent. Damarlanma fazla ve lad açık olduğundan şimdilik bypas beklemede. Bu arada dokuzparmak arkadaşın yazdığı ef 45-50 çok iyi değerlerdir. kalp nakli için 20 civarları oluyor sanırım. Sağlıklı kalpte bile 60-70 arası olması lazım. Konuya girmişken muhtemelen genlerle ve hızlandırıcı sebeplere dayanan kalp damarlarının tıkanması hatta açılanların bile tekrardan tıkanması konusunda tıkanmaması için uyguladığınız, başvurduğunuz hastane tedavisi dışındaki yöntemler varmı. Bitkisel ve bunun dışında. Örnek ben yılda 2 kere limon-sarımsak kürü uyguluyorum. Melisa, karabaş otu, alış yaprağı ve çiçeği çayı sık sık demleyip içiyorum. Sizlerinde bu konuda yaptıklarınız varsa paylaşırsak şifanın nerden geleceği belli olmaz. Bu kalp konusunda baya baya asistanlığı bitirip uzman olmuş biri olarak bilgi açısından bildiğim kadarı ile yardımcı olurum. Herkese acil şifalar dilerim.

40 yaşında kalp krizi geçirdim 4damar değişti 2 yıl aradan gögsumdeki yanma ve xefordan anjio oldum baypada takılan da.atlardan ikisi tıkanmış 3 stentle eklediler bu anjiodan sonra sırtında ağrılar başladı gonyem değişti

Çok geçmiş olsun arkadaslar . Banada ani kalp krizi , vt atağı riskinden dolayı İCD takıldı . Acaba aranızda cordarone kullanan var mı ?

Üst Alt