Yaş 45, 10 sene önce yani 35 yaşında kriz ardından 2008 de üst girişten tıkalı iki damara özel operasyonlarla 8 saatte toplam 6 stent 2014 de tıkanan stentlerin üstüne 2,5 saatte 5 stent daha toplam 11 stent. Damarlanma fazla ve lad açık olduğundan şimdilik bypas beklemede. Bu arada dokuzparmak arkadaşın yazdığı ef 45-50 çok iyi değerlerdir. kalp nakli için 20 civarları oluyor sanırım. Sağlıklı kalpte bile 60-70 arası olması lazım. Konuya girmişken muhtemelen genlerle ve hızlandırıcı sebeplere dayanan kalp damarlarının tıkanması hatta açılanların bile tekrardan tıkanması konusunda tıkanmaması için uyguladığınız, başvurduğunuz hastane tedavisi dışındaki yöntemler varmı. Bitkisel ve bunun dışında. Örnek ben yılda 2 kere limon-sarımsak kürü uyguluyorum. Melisa, karabaş otu, alış yaprağı ve çiçeği çayı sık sık demleyip içiyorum. Sizlerinde bu konuda yaptıklarınız varsa paylaşırsak şifanın nerden geleceği belli olmaz. Bu kalp konusunda baya baya asistanlığı bitirip uzman olmuş biri olarak bilgi açısından bildiğim kadarı ile yardımcı olurum. Herkese acil şifalar dilerim.