Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 yıl sonra ilk defa uzun bacak ortezi (Kafo) kullanılabilir mi?

Timecode

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar babamda 10 yaşından beri yanlış iğneden dolayı bir ayağında kısalık ve az gelişme var bundan dolayı bir ayağını hiç kullanamıyor tek değnek kullanıyor. Değnek olmadığı zamanlar yürüyemiyor.Bir ayağı çok güçsüz. Polie sekme mi ne deniliyor.
Yakın zamanda bu uzun bacak ortezleri gördüm. Birkaç kişiye sorduğumda kullanabileceğini söylediler. Yıllar sonra ortez kullanan var mıdır ?

Bu uzun bacak ortezleri ithal olanlar fiyatları ne kadardır ? Daha önce yaptıranlar tavsiyeniz var mıdır ?
Karbon öneriyor çoğu medikalci karbon öneriyor musunuz ? İlk defa olacağı için sorunsuz olmasını istiyorum.

Yerli olanlardan yaptıran var mıdır ? Kullanışı nasıldır çoğu kimse yerli önermiyor ama yinede sizlere sormak istedim. ? Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Genel olarak bilgilerinize talibim. Kullanan kişiler yazarsa daha iyi olur

Son olarak sgk sadece 800-1000 tl sini karşılıyor sanırsam.

uzun yürüme cihazı yapan ustaya bağlıdır yıllarca düzgün işinin hakkını veren birini görmedim ben en az 3 adet cihazı hiç kullanmadan attım şuanda yenisini yaptırıyorum.İnşallah iyi olur.Bence karbon yaptırma çok pahalı eger ustalar yanlış yaparsa düzeltme şansı olmuyor onlarda paran havaya gitmesin 4-5 bine her yerde yaptırabilirsin iyi bir usta bulman lazım APROMED zekeriya usta süper ayakkabı yapardı ama şimdi yaşlandı işi bıraktı ondan daha iyi yada onun yapan göremedim araştır umarım istediğin gibi olur

Merhabalar,
Ankara veya İstanbulda yaptırmayı düşünüyorum. Ona göre ilk yerli cihaz yaptırıp ayakları alışana kadar vücudu alıştıktan 3-4 sene sonra istediği birşeye geçebiliriz. Tabi ayak durumu nasıl olur kabul eder mi bilmiyorum.
Yerli olanların ve karbon olmayanların fiyatı hakkında bilginiz var mı ? Sgk ne kadarını karşılıyor ?

Üst Alt