Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 yıllık şizofren hastası anneme 1 yıl süreli rapor verdiler!?

berfinant

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ötv muafiyeti için rapor aldık. annem 40 yıllık şizofren hastası ve obezitesi var.
hastaneye gitmediğinden doktorları eve getiriyoruz. saldırgan tutumlarından dolayı .bu raporu alabilmek için güç bela hastaneye götürdük.
bugün aldığım raporun oranı %92 ağır özürlü; evet raporun geçerlilik süresi: 1 yıl.
arka sayfasında da bakım hizmetlerinden yararlanmak için yazıyor.

aldım raporu araba plazasına gitim. raporda geçerlilik süresi sürekli işaretli olması gerekiyormuş. bu durumda ötv den yararlanılamıyor. tabi benim sinirlerim tavan yaptı. zaten binbir güçlükle hastaneye götürebildik. bize hastanenin bahçesinde saldırdı. daha öncede ambulans bile götürememişti. yani annemi hastaneye götürmek imkansız.
bu durumda tekrar raporu veren yere gittiğimde artık düzeltme yapılamıyacağını il sağlık müd. itiraz dilekçesi yazmamız gerektiğini. daha sonra onların belirleyeceği başka bir hastanede tekrar rapor çıkarıması gerektiğini söylüyorlar.
ne yapmam gerekiyor.

annemi tekrar götürmek imkansız. benim haklarım yok mu. nereye şikayet edeyim. veya düzeltmenin değişik bir yolu yokmu?
40 yıllık şizofren hastasına nasıl bir yıllık rapor verdiler.

kardeş malesef tekrar çıkarmaktan başka çaren yok.

hayır düzeltemiyorlarmış. bilgisayara işlenmiş dediler. düzeltmek için başka bir yol varmı?

dereceyi veren doktara az evvel gittim. pazartesi başhekime gicem. buradaki bir arkadaş şöyle bir dilekçe yazmış konusu farklı tam anlıyamadım bu yol benim işimi çözermi acaba?Bülent bey bir sorum olacaktı
sadece ötv indirimi almak için hastaneye başvuru dilekçesi nasıl yazılıyor yani özel tertibatlı otomobil değil de ailemdeki kişilerinde kullanabileceği şekilde ötv inidiriminden yararlanmak için nasıl bir dilekçe yazılmalıdır
örnek bir dilekçe gösterebilirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekküler

buradaki arkadaşlardan birinin. ankaradan maliye bakanlığından gelen yazıyı yayınlamış daha önce. onu yazdırıp çıktıyı alarak vergi dairesine gittim. gördümki onlarda konuya tam hakim değillermiş.o yazıdan bir fotokopide kendilerine aldılar. sorun yok aracı alabilirsiniz dediler.yani %90 ve üzeriolduğunda süre yok.

Üst Alt