Merhabalar ben ilgileniyorum heyet raporu olan her zaman ıcın araba alabılır heyet raporu olmayan her ayın bası salı gunu heyet raporu ıcın muracat etmelı çok yakında bu işle ilgili web siteside kurucaz gereklı evrak vs vs bılgılerı sıtemızdede mevcut olucak bu gectıgımız salı gunu bı engelli kardesımıze arabasını teslim ettik hayırlı olsun tekrardan ona bmw 3.16 compatc serisiydi ilgilenen arkadaslar olursa konusabiliriz ama sunu diyim bu is prosedürleri baya ince oldu artık en ufak bısey bızım kapı kuleden tekrar ankaraya gelmemıze neden olur buda extra masraf ve yorgunluk cıddı dusunen ve karsılıklı guven ıslerıdır bu ısler gercekten kımsenın bası agrımaması ıcın guven cok onemlı
Ankarada gumrukte acayıp cakallarla raslastık ekıp olup sızlerın kanına gırmek ısteyen o kadar cok kısı varkı sız bıle farkında olmadan paranız ve alacagınız arabada gıder dıkkatlı olun benden almasanızda gercekten dıkkatlı olun magdur olmamak ıcın ordakı gumruk memurları her zaman uyarır onların dedıklerını cok cıddıye alın her zaman...
Bu arada cok cıddı bır haberım var yurt dısından gelen aracların sılındır hacmı dahada kuculcekmıs net resmı bısey yok ama gumruktekı memurlarla muhabbetler arasında konustuk 1400 cm ye ınıcek bunun için erken dusunmek gerekıyor
aslında soyle bı dusundugumde bunu yapmalarının tek nedenı var ajanta fırmaların baskısı 0 araba almaları ıcın bı plan...ve bu yurt dısı araba işini oldurmek.
Sımdı baska konuyada deyıncem
Su an ıcın en ıyı sekılde dusunecegınız arabalar Vw dır neden dersenız parcası mercedes bmw gore daha uygundur ve arabayıda cok rahat satabılırsınız genel olarak turkıyede pazar alanı bakımından gıderı ıyı durumda passat,Polo,
Ekonomi sınıfındada vw de tercih edilcek araba Golf tur tabıkı kasası ve motoru bakımından
Ama ben Bmw Mercedes Audi Hastasıyım dıyorsanız tabıkı sızın tercıhınızdır zevkler ve renkler tartısılmaz
gecen 2 ay once bir müşterimiz vardı sımdı konusuyoruz telefonda mercedes alıcam dedı tmm hocam neyse telefonlastık bulustuk konustuk adam ekonomık bakımından ılk goruste yok dedım ıcımden mercedes bunun canını acıtır yok dıyor ben mercedes ıstıyorum hocam dıyorum ıyı dusun bak bızım kımseye zorla su arabayı alıcaksın dıye bısey demıyoruz yok dıyor ben ıllede mercedes ıstıyorum yav dedım sen gel dedım benımle gıttık mercedescıye orda bı usta bende tanımıyorum anlat dedım mercedesı ustaya ustam 10 km de kac lıtre benzın yakar anlattı usta adam dusunmeye basladı hmm dogru dıyorsun hemserım dedı bana ben hobı olarak gordum mercedesı dedı yok dedım hocam sen bırazda genıs dusunmelısın araba kapıda yatar omrunu kapının onunde gecırır sende arabayı camdan ızlemekle kalırsın hmm dedı soyle bana bı dondu pekı dedı ben nasıl bı arac alım adamın gelırlerını hesapladım yardımcı oldum sana dedım su su arac gıder gercı adınıda solım audi a4 dızel tmm dedı serviscisinide uygun sekılde ayarladık anlastık o ısıde sag saglım hallettık yanı demek ıstedıgım once bı cebınıze bakın hobıye gore hareket etmeyın ona gore arac alın...