Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4000 EURO'ya araba arıyorum..?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar 3500-4000 euroya woswogen passat 2000-2001 yurtdışından araba arıyorum ilgılenen arkadaşlar lütfen yassın saygılarımla cok az verıyon demeyın cunku alman galeri fiyatları verdıyım fiyat

arabalar nasıl temiz mi bari,tertibatı nerde taktırcaz?

----------

kardeş ingilizce var da almanca yok ya

önce bir getiren bulalım sonra getırenle konuşuruz şartları

Merhabalar ben ilgileniyorum heyet raporu olan her zaman ıcın araba alabılır heyet raporu olmayan her ayın bası salı gunu heyet raporu ıcın muracat etmelı çok yakında bu işle ilgili web siteside kurucaz gereklı evrak vs vs bılgılerı sıtemızdede mevcut olucak bu gectıgımız salı gunu bı engelli kardesımıze arabasını teslim ettik hayırlı olsun tekrardan ona bmw 3.16 compatc serisiydi ilgilenen arkadaslar olursa konusabiliriz ama sunu diyim bu is prosedürleri baya ince oldu artık en ufak bısey bızım kapı kuleden tekrar ankaraya gelmemıze neden olur buda extra masraf ve yorgunluk cıddı dusunen ve karsılıklı guven ıslerıdır bu ısler gercekten kımsenın bası agrımaması ıcın guven cok onemlı

Ankarada gumrukte acayıp cakallarla raslastık ekıp olup sızlerın kanına gırmek ısteyen o kadar cok kısı varkı sız bıle farkında olmadan paranız ve alacagınız arabada gıder dıkkatlı olun benden almasanızda gercekten dıkkatlı olun magdur olmamak ıcın ordakı gumruk memurları her zaman uyarır onların dedıklerını cok cıddıye alın her zaman...

Bu arada cok cıddı bır haberım var yurt dısından gelen aracların sılındır hacmı dahada kuculcekmıs net resmı bısey yok ama gumruktekı memurlarla muhabbetler arasında konustuk 1400 cm ye ınıcek bunun için erken dusunmek gerekıyor

aslında soyle bı dusundugumde bunu yapmalarının tek nedenı var ajanta fırmaların baskısı 0 araba almaları ıcın bı plan...ve bu yurt dısı araba işini oldurmek.

Sımdı baska konuyada deyıncem
Su an ıcın en ıyı sekılde dusunecegınız arabalar Vw dır neden dersenız parcası mercedes bmw gore daha uygundur ve arabayıda cok rahat satabılırsınız genel olarak turkıyede pazar alanı bakımından gıderı ıyı durumda passat,Polo,
Ekonomi sınıfındada vw de tercih edilcek araba Golf tur tabıkı kasası ve motoru bakımından

Ama ben Bmw Mercedes Audi Hastasıyım dıyorsanız tabıkı sızın tercıhınızdır zevkler ve renkler tartısılmaz

gecen 2 ay once bir müşterimiz vardı sımdı konusuyoruz telefonda mercedes alıcam dedı tmm hocam neyse telefonlastık bulustuk konustuk adam ekonomık bakımından ılk goruste yok dedım ıcımden mercedes bunun canını acıtır yok dıyor ben mercedes ıstıyorum hocam dıyorum ıyı dusun bak bızım kımseye zorla su arabayı alıcaksın dıye bısey demıyoruz yok dıyor ben ıllede mercedes ıstıyorum yav dedım sen gel dedım benımle gıttık mercedescıye orda bı usta bende tanımıyorum anlat dedım mercedesı ustaya ustam 10 km de kac lıtre benzın yakar anlattı usta adam dusunmeye basladı hmm dogru dıyorsun hemserım dedı bana ben hobı olarak gordum mercedesı dedı yok dedım hocam sen bırazda genıs dusunmelısın araba kapıda yatar omrunu kapının onunde gecırır sende arabayı camdan ızlemekle kalırsın hmm dedı soyle bana bı dondu pekı dedı ben nasıl bı arac alım adamın gelırlerını hesapladım yardımcı oldum sana dedım su su arac gıder gercı adınıda solım audi a4 dızel tmm dedı serviscisinide uygun sekılde ayarladık anlastık o ısıde sag saglım hallettık yanı demek ıstedıgım once bı cebınıze bakın hobıye gore hareket etmeyın ona gore arac alın...

mercedesve bmw fakir arabasidir bunu da bilmelisin kolay kolay parca kirmaz ariza yapmaz yapsa bile tamiri elli kere daha kolaydir en basit bi debriyaj degisimi mercedes veya bmw de iki saat golf da 6 saat surer dogru iki uc litre fazla yakar asla iki yuz binde motor kirmaz yada silindir kapak contasini haslamaz (bmw 3 16 haric) hulasa aractan anlayan mercedes ve ya bmw duruken kiytirik golf e binmez

eskiye nazaran bilmiyorum ama genel olarak istekler vw oldugu icin yogunlastım inan bana hocam tabiki bmw mercedes derim gerci dogru diyorsun artik parcalarda kolayca bulunuyor.

sende haklisin isi bilmeyen vatandas luks arabadir pahalidir diye dusunur. sifir km ucuza aldigin bir italyan arabasi 5 yil icinde pahali gozuken bir almani geciyor . tabiki her seyin basi ekonomi insanimiz ileriyi degil gunu hesapliyor 2000 model bir golf un avf tip motorlu beyni 1200 euro kesinlikle wv opel seat tavsiye etmem fr arabasini konusmaya bile degmez

zevkler ve renkler tartısılmaz hocam:) bende audi den baska arabaya binmem:) mesela ben sadece pıyasaya gore ısterler bız getırırız olay bu ama benım tercihim audi dir ne derseler desinler ben audiden vazgecemeyenlerdenim.

audi iyidir yol tutusu saglamligi iyidir ama masraflidir tamiri zordur isciligi uzun surer bir debriyaj degistirmek icin motoru asagi alirsin mercedeste veya bmw de boyle bir sorun olmaz iki saatte islem tamam

Arkadaşlar eski diyeceksiniz ama ben de 1991 model stw WRG passat aldım tüplü 174 ps hp ve çok memnunum yurt dışının artık bir ayrıcalığı kalmadı bastımı duruyor bastımı gidiyor yurt içinide düşünün anında satabiliyorsunuz alacaksanızda vw alın derim dayanıklıdırlar

ne kadar masraf olursa olsun dedim ya hocam ben hastasıyım para bırıktırıyorum bıraz tamamlıyayım bankadan kredı cekıcem ustunu tamamlıycam Audi tt alabılırsem alıcam

bu tarz bısey
ben turkıyede kalıyorum malum sadece engelli vatandaslarımıza araba getır gotur ısı yapıyoruz yurt dısı ekıbımız almanya ve hollandada bulunuyor ıkı taraflı calısıyoruz.

nedeyim istegin olsun ama sakin sakin sakin krediyle arac alma

Tabıkı ınsallah olmaz kredıyle ugrasılmaz babam sımdı acısını cekıyor goruyorum yanı en buyuk ornegını:)

fatih senin araban 5 silindir 20 subap olanmi eger oysa en saglam motorlardan bende de var ama audi coupe cok saglamdir

----------

Tabıkı ınsallah olmaz kredıyle ugrasılmaz babam sımdı acısını cekıyor goruyorum yanı en buyuk ornegını:)
madem bu isin icindesin al bin sat her aracta az birsey kalsa bile iki yil surmez kendi aracin bedava ya gelir ama asla 6 ayi gecirme

emilio
bak oyle dıyorsunda bız gercekten ucuza verıyoruz arabaları ornegı bu ay bmw 3.16 compatch 11 bin ytl verdık eskı parayla 11 mılyar 99 model pıyasa fıyatı 18 le 24 arası degısıyor bu ısten kar durumuda bellıdır ek ısler yapıyorum bende bakalım herseyın hayırlısı hocam hayırsızsa allah bana nasıp etmesın tabıkı.

Merhaba;
Arkadaşlar farklı bir konu belki ama....
Yurt içinden ÖTV siz alınan sıfır otomobili 5 yıl sonra vergisini ödemeden piyasa değerine göremi satıyoruz.

turkiye deki piyasayi bilmiyorum ama dunyanin nersinde olursan ol araba isi bellidir bende bu isin icindeyim sana kolay gelsin istedigin olur bir gun yeterki iste (bu arada fatih 8 ney bindigin araci tanimiyormusun)

yanlis biliyosun 8 olamaz ya 5 yada 6 175ps olduguna gore 5 tir cok guclu bir motor

iddia etmiyorum ama bu kadar kuvvetli bir motoru yerli üretimi şahin doğan la karşılaştırdığımla onlar nasıl 4 se o mantıkta gidiyorum belkide dediğin gibidir 5 silindir olabilir ama gerçekten bilmiyorum lpg de 250 krş yakıyo

fatih iki defa turkiye yaptim o tip motorla hala da duruyo satmadim bekliyo parkta cok guzel yol tutusu var gecenlerde motorunu degistirdim isciligi zor onu soyleyim lanet bisey

tako daki km yi dogru kabulde etsek orta yasli bir arac duzenli bakarsan sorun cikarmaz kazasiz belasiz bin kardesim

saolasın sende ankaralıymışsın senin değerli bilgilerine ihtiyacım olabilir

Üst Alt