Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%41 raporum Ankara'ya gitti. Rapor oranım düşürülürse ne yapmalıyım?

musafg

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba raporum ortopedi34+10 h.tansiyon %41 olarak 22 kasım 2011 ankaraya gitti acaba ne zaman gelir veya durumunu nasıl ögrenebilirim % 41 rapor oranı ankarada düşürülürse ne yapabilirim cevaplar için teşekkür ederim

ben de geçen hafta %36 ortopedi %10 h.tansiyon aldım. sonucunuzu buradan paylaşırsanızsevinirim. inşaallah onaylanır. bir telefon açıp sorun merkezz sağlıkkuruluna isterseniz.

bunun için beklemene gerek yok telefondan sonucu öğrenebilirsin,inşallah düşmemiştir sonucu bizede bildirirsen sevinirim.
ararsan eğer cevap veriyorlar seninki belli olmuştur.

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip:

0312 415 32 04-05-06
0312 415 27 05

arkadaşlar ortopedik diyorsunuz ama nasıl bir engeliniz var benim bir arkadaşım %45 rapor almıştı üç parmağı yok sağ elde bir sol elde iki onun raporu %33 ile geri döndü bir diğer arkadaşımın raporu %38di işitme engelli bunun raporu itirazla %42 ye çıktı o şekil ankaraya gitti inşallah sizinki dönmez muhtemelen de dönmeyecek çünkü eğer hiper tansiyon varsa işin içinde kolay kolay geri dönmez Allah yardımcınız olsun

bugün aradım el ve ayak grafilerini istemek için tekrar yollamışlar mayıstan beri ugraşıyorum senesi geldi hala bi sonuca varamadım

ankaradan düşürülürse hemen mahkemeye verip hakkını alıyorsun 30 gun içinde unutma baş vurman gerekiyor avukata danış

% 41 oranında kı raporum kabul edildi

yaklaşık 1 yıl önce %41 oranında ki raporum ile (ilk önce 47 idi) vergi indirimnden faydalanmak için yaptığım basvurumun sonucunu bugün aldım oranım % 41 olarak ankaradan kabul edildi. özürüm her iki el ve ayaklarda doğuştan deformite + hipertansiyon. buna göre ben tam olarak hangi haklardan yararlanabilirim?

benimkide vergi indirimi icin 2 ay önce ggitmisti %52 olatrak düsmeden geri geldi

Üst Alt