Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%41 raporum ile özürlü kimlik kartı alabilir miyim?

salihuz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin benim bir sorum olacak %41 raporum var bununla özürlü kimlik kartı çıkara bilirmiyim

Bülent abi bir soru daha soracağım 2000 senesinde verği indirimi için bir rapor çıkartım %32 olarak 2008 de verği indiriminden faydalanmak için tekrar muraçat ettim %41 rapor aldım ama hastalığım ilerlemişti sol ğözüm ğörmüyor sağ ğözüm de damar tıkanıklığından kapanmakta o yüzden öğrenmek istediğim emekli olurken ilk rapor problem olurmu araştırdım ilk raporum sistemde kayıtı yok

evet

Evet. Benim oranım %40 ama 2000 senesinde kimlik kartımı kaptım. Kaptım ama cihaz kullanmadan yürüme imkanım olmamasına rağmen devlet babamız işgüzar hatta işgüzarın da ötesinde okuma yazma noksanı bir memuru hastane raporunda aksi yazıyor olmasına karşın kimlik kartının KULLANDIĞI CİHAZ VE PROTEZLER KISMINA kalkmış YOK demiş. Gülermisin ağlarmısın?

Üst Alt