Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%41 raporum var. Vergi indirimi için başvuracağım. İzlemem gereken yol nedir?

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Bordro Bilgilerim : ES KESİNTİSİ :118.35
ES SAĞLIK KESİNTİSİ :65.75
GELİR VERG. :161.06
DAMGA PULU VERG :8.68
SENDİKA KESNTSİ :16.50
İŞSİZLİK SİGORTA İŞÇİ PAYI:13.15
OSGV KESİNTİSİ :105.20
B.E.S KESİNTİSİ : 27.50

Bu bilgilere göre hangilerinden muaf sayılıyorum ? Birde vergi indirimi için sırasıyla hangi işlemleri yapmam gerkiyor nereye gitmem lazım.Forumdan takip ettim çok açık olmasına rağmen kafa karıştırıcı olmuş. Ankaradayım ben öncelikli olark ne yapmam gerekiyor? Şimdiden saolun.

Şimdi ne yapmam gerekiyor.?

Bugün iş yerimden çalıştığıma dair belge aldım.Dilekçe de hazır yarın sağlık raporunu (05.01.2011'da aldım raporu) notere onaylatacam aslı bir tane kaldı elimde. Vergi dairesine gittiğimde evrakları verdikten sonraki aşama ne olacak.?

vergi dairesi evraklarınızın asıllarını çalıştığınız iş yerine geri gönderecek,işveren de size evraklarınızı teslim edecek.başka birşey yapmanıza gerek olmadığını biliyorum ben 2006 senesin de girmiştim işe ondan sonra bir değişiklik olduysa da onu bilemiyorum yanlış bilgi vermiş olmayayım..

Yakınım vergi dairesine gidip evraklarımı teslim edebilir mi? . Bir de hastaneye sevk etmezler heralde raporum yeni olduğu için yeni yürütmeliğe göre bırakın rapor oranını düşürmeyi hastaneye sevk etmeleri bile yönetmeliğe karşı gelmek demektir.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu konu için.

twilight seninle acil konuşma lazım cevrimiçiysen chat sayfasına gelırsen ii olur

Evrakları başkası da götürüp teslim edebilir.

Elindeki raporu kabul edeceklerdir...

Üst Alt