Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%41 raporumla hangi şartlarda emekli olabilirim?

ali altundağ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben burda yeniyim bana yardımcı olursanız sevinirim ben buerger hastasıyım beş yıldır ilaç kullanıyorum iş için engelli raporuna baş vudum yüzde kırkbir verdiler iş bulamıyorum sskada 2900 günüm var malulen emekli olabilirmiyim

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
korkmazfeyyaz

ali altundağ Malulen emeklilik maalesef mümkün değil sizin açınızdan.Hastalık sonucu uzuv kaybınız varmıdır bunu belirtmemişsiniz ama,zaten size verilen %41 rapor maluliyet için yetersiz.Engelli statüsünde iş bulmayı denemeniz yada maddi durumunuz müsaitse dışarıdan prim ödeyerek,günlerinizi tamamlayıp,erken emeklilik imkanlarından faydalanmanız gerekmekte.Ayrıca ilinizdeki Ssyd vakfına başvurarak 2022 maaşı içinde müracaat edebilirsiniz.

erken emeklilik için ssk a pirimim ne kadar olmalı özürlü sıfatında

arkadaşlar yüzde kırkbir engelli raporum var sskadan özürlü sıfatında nekadar güne ihtiyaç var yardımcı olursanız sevinirim

ali altundağ

Doğum tarihiniz?
İlk kez sigortalı olduğunuz tarih?
Hangi statüde prim ödendi/ödeniyor?

İlk sigortalılığınız 1 ekim 2008'den önce ise ve emekliliğiniz ssk (4a) statüsünde olacaksa, defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirim hakkı elde etmeniz şartı ile:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt